Zoli Toth este "verde de emotie"

Facebook Twitter Comenteaza
Zoli Toth este

"Cand am inceput sa filmez pentru 'Green Report', am avut emotii. La inceput am tras cateva duble bune, apoi am intrat in normal. La primele interviuri mi se parea ciudat ca eu sa fiu cel care pune intrebarile. Vineri debuteaza 'Green Report' cu mine in rol de prezentator. Nu stiu cata lume se va uita, ce impact va avea aceasta emisiune la care tin deja foarte mult. Abia astept sa primesc feedback (va invit sa imi scrieti daca simtiti nevoia pe zoli@starmanagement.ro). Cu alte cuvinte, sunt verde de emotie" – declara Zoli Toth.

Asadar, incepand de vineri, 10 octombrie, de la 16:30, debuteaza un nou sezon "Green Report" pe TVR1, cu un prezentator nou-nout.

Percutionistul de la Sistem a accceptat provocarea eco.
Pentru aceasta prima editie invitatii de onoare ai lui Zoli sunt: omul de televiziune Virgil Iantu, bun prieten cu Zoli, si Raul Pop, director general Recolamp, unul dintre organizatorii evenimentului national "Ziua Verde".

Din sumar:

  • Green News: telefoane mobile reciclate, becuri ecologice - campanie in Romania, bebelusii: "Cat "polueaza" pina incep sa vorbeasca?"
  • Intrebarile Oanei: "Ce inseamna "acoperisul verde?"; "De ce sunt nedorite pungile de plastic de la magazin?"
  • Intrebarea saptamanii/concurs "Green Report": "Ce procent din bogatia de specii existenta in padurile tropicale dispare anual ca urmare a activitatii umane?"
  • Eco-sfaturi: screen-saver, zahar in recipiente mari, stocarea on-line, impartirea masinii personale, toner reciclabil.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod