Simona Gherghe: "Mulţi părinţi refuză vaccinarea"

Prezentatoarea TV are o părere opusă faţă de cea a Oliviei Steer, în privinţa vaccinării obligatorii a copiilor.
Opiniile pe care Olivia Steer le-a exprimat pe tema vaccinării obligatorii a provocat o amplă dezbatere în presă şi pe internet. Soţia lui Andi Moisescu s-a declarat ferm împotriva acestei practici, susţinând că vaccinurile obligatorii fac mai mult rău decât bine şi i-a sfătuit pe părinţi să nu-şi mai vaccineze copiii.

Simona Gherghe este de cu totul altă părere. Ea consideră că vaccinarea este absolut necesară şi critică o decizie a guvernului prin care medicii nu vor mai fi obligaţi să vină în şcoli, această sarcină urmând să le revină medicilor de familie.

"Câteva lucruri despre vaccinarea în România! Ministerul Sănătăţii tocmai a hotărât că vaccinarea copiilor să nu se mai facă în şcoală, ci la medicul de familie.
După părerea mea, o decizie total nefericită, luată de către oameni care cred că n-au mai mers prin ţară, în ultimii ani. De ceva vreme, ne ocupăm, la emisiune, de situaţia familiilor sărace. Cei mai mulţi nu numai că nu au medic de familie, dar n-au călcat în viaţa lor într-un dispensar. Sunt oameni cu copii mulţi (pentru că da, sunt dezinformaţi şi habar n-au despre mijloacele de contracepţie), care îşi trimit copiii la şcoală pentru un corn şi un pahar cu lapte. Norocul acestor copii a fost că există vaccinarea obligatorie la şcoală...
Ei, s-a terminat şi cu norocul asta!"
, a spus Simona Gherghe în emisiunea sa.

Vedeta consideră că această măsură transformă vaccinarea dintr-un act obligatoriu într-unul facultativ, iar copiii care nu vor ajunge la doctor se vor îmbolnăvi mai uşor. "Ce mă surprinde este că măsură vine tocmai acum, când s-a constatat că tot mai mulţi părinţi, din varii motive, refuză vaccinarea. Aşadar, Ministerul, în loc să ajute şi să transmită mesaje de convingere, taie craca de sub picioarele multor copii amărâţi.
Şi, uite aşa, vom avea o nouă generaţie de copii bolnavi"
, a mai spus Simona Gherghe.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Aprilie 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Bunul Samaritean! pe 4 Apr 2015, 20:29
    Vaccinarea este o crima la adresa umanitatii!

    ...si aceasta crima incepe de la inceputul vietii, cu copiii! Câți bani ti-au dat Simona Gherghe ca sa le faci reclama la criminalilor astia care prostesc parintii ca sa-si duca copiii sa-i nenoroceasca pe viata (de ex. autismul este din cauza vaccinurilor facute copiilor pt ca atunci ei nu si-au dezvoltat inca sistemul imunitar)

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod