Silvia Pop: "Nu vreau copil şi dacă aş fi gravidă, aş face avort"

Vedeta a declarat în emisiunea Cancan TV, de la Kanal D, că nu vrea să devină mamă că nu vrea copii şi că nu va avea moştenitori niciodată. Ea consideră că e anormal să faci un copil şi să nu ai ce să îi dai de mâncare şi recunoaşte că îi place prea mult viaţa pe care o are ca să se complice cu un moştenitor.
Vedeta a declarat în emisiunea Cancan TV, de la Kanal D, că nu vrea să devină mamă că nu vrea copii şi că nu va avea moştenitori niciodată. Ea consideră că e anormal să faci un copil şi să nu ai ce să îi dai de mâncare şi recunoaşte că îi place prea mult viaţa pe care o are ca să se complice cu un moştenitor.

"Aşa gândesc acum, că nu voi avea un copil şi nici după ce trec de 40 de ani nu cred că aş vrea să îmi schimb viaţa. Consider că cineva vrea să facă copii face cine nu, nu.
Între mine şi fostul meu soţ au fost discuţii pentru că eu nu am vrut să fac un copil, aveam 25 de ani, el 38. Cred că până la 30 de ani tu eşti un copil, un copil nu este o realizare la 20 de ani, eşti un copil care face copii. Pe soţul meu l-am iubit foarte mult, am vrut să fac un copil pentru el, dar am pierdut sarcina, pentru că nu mi-am dorit acest lucru"
, a povestit Silvia Pop.

Vedeta a explicat că nu are o aversiune faţă de copii, dimpotrivă, dar îi place să fie independentă.
"Îmi place să văd copii, o oră sau 10 minute. Cred că îşi ia foarte mult timp, trebuie să te implici. Dacă ai un copil, primii 5-6 ani ai e o prioritate. Vreau să mă trezesc la 3 duminica sau să plec în weekend unde vreau. Mama mea era mai fericită dacă nu eram eu şi frate-miu, nu a avut viaţă din cauza noastră. Eu nu mi-aş fi dorit viaţa ei nici măcar pentru ea, muncea mult prea mult. Mi se pare mai egoist cel care face un copil şi nu face şcoală şi nu are o viaţă.
Eu sunt o persoană dificilă şi ştiu că e greu să stea cineva cu mine. Nu cred că dragostea ţine forever. Muncesc pentru mine şi familia mea. Nu o să-mi pară rău când voi ajunge la 50 de ani şi nu voi avea copii. După 45 de ani n-aş mai face oricum. Acum este foarte uşoară naşterea, faci cezariană şi apoi îţi acoperi tăietura şi nu mai ai nicio problemă. Dacă rămân însărcinată fac avort. Am luat oricum toată viaţa anticoncepţionale",
a explicat Silvia la Cancan TV.

Prezentă în emisiune, Adriana Bahmuţeanu a susţinut-o pe Silvia şi consideră că dacă o femeie nu are instinctul matern dezvoltat nu are rost să facă unul sau mai mulţi copii: "Sunt femei care nu au dezvoltat instinctul matern, aşa că mai bine nu-l fac.
Eu cred că Silvia nu a găsit bărbatul vieţii ei şi d-aia nu i s-a dezvoltat instinctul matern."
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Mai 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alex pe 25 Apr 2014, 12:36
    "ce traume''

    diana nu sunt traume este vorba despre ce decide fiecare sa faca cu viata lui.Nici eu nu vreau sa fac copii si cine ma aude parca ar vrea sa ma omorare nu inteleg de ce...faceti voi cat mai multi copii

    0
    0

  • oana pe 30 Mai 2012, 23:12
    saraca

    da totusi cine e tanti asta? ca nu mi spune nimic....e o alta care nu stie cum sa iasa in fata?...chiar nu stiu cine e si ce face...

    3
    1

  • diana pe 30 Mai 2012, 00:48
    ce traume!

    saraca femeie! bineinteles ca i se respecta decizia dar faptul ca la baza se afla nistre traume importante, pe care le si mai spune la toti , e ff grav ! cred ca efectiv e ff trist sa cresti asa cum spune ca a crescut ea, cu sentimentul explicit ca esti o povara pt mama ta ! ce sentiment oribil. Pacat ca asta e la baza deciziei ei imi mai pare rau ca in romania se practica prea mult cezarienele, a avea un copil e mai mult decat o taietura pe burta, pana la urma e un drum ales si parcurs pt a a da viata cuiva , nu e doar o operatie ca cea de apendicita. deci, inca o data, respect pt alegerile ei dar ce pacat ca la baza e ceva cumplit de tragic. diana

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod