Shia LaBeouf, cel mai profitabil actor de la Hollywood

de Nicoleta Tarantus, 1 Septembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Shia LaBeouf, cel mai profitabil actor de la Hollywood
Actorul american s-a clasat, pentru al doilea an consecutiv, în fruntea topului celor mai profitabili actori de la Hollywood alcătuit de revista Forbes, potrivit Femalefirst.co.uk.

Potrivit revistei de specialitate, pentru fiecare dolar pe care studiourile l-au cheltuit pentru Shia LaBeouf, filmele în care acesta a jucat au adus un profit de 81 de dolari. Printre in care acesta a apărut se numără "Transformers: Răzbunarea celor învinşi" - ce a avut încasări de 836 de milioane de dolari - şi al patrulea film din franciza "Indiana Jones" - cu încasări de 787 de milioane de dolari.

Actriţa americană Anne Hathaway s-a clasat pe poziţia a doua (care a câştigat 64 de dolari pentru fiecare dolar cheltuit cu rolul din "Alice în Ţara Minunilor" şi "Războiul mireselor/Bride Wars").

Daniel Radcliffe, cunoscut mai ales datorită francizei "Harry Potter", s-a clasat pe poziţia a treia, fiind urmat, pe locul al patrulea, de Robert Downey Jr., care a fost distribuit in "Iron Man 2" şi "Sherlock Holmes".

Poziţia a cincea este ocupată de Cate Blanchett, iar locul al şaselea este împărţit de Meryl Streep şi de Jennifer Aniston.

In top 10 al celor mai profitabili actori mai figurează Johnny Depp, Nicolas Cage şi Sarah Jessica Parker.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod