Șerban Huidu şi-a închis blogul: "Mi-e scârbă de voi!"

Fostul realizator TV şi-a închis blogul, după ce o cititoare l-a acuzat de iresponsabilitate pentru accidentul pe care l-a provocat în 2011, soldat cu moartea a trei persoane.
Huidu a purtat o dispută dură pe tema accidentului rutier și după ce a fost acuzat că este ireponsabil a decis să-și închidă blogul. Nu înainte însă de a posta o replică foarte acidă.

"Dacă te împiedici cu copilul în brațe, cazi și îl loveşti cu capul de caldarâm? Ai fost <<iresponsabil>>! Îmi e așa o scârbă de voi... Cu ce am procedat iresponsabil că am mers cu 78 la oră? Că mașina a derapat? De unde ai tras concluzia că eram mare și tare la volan? Că aveam o mașină pe care tu nu ți-o poți permite? Am plătit impozite pa banii respectivi! Fiecare leuț are peste 30% taxe plătite! Colcăi de ură și stupizenie!", a scris fostul prezentator al emisiunii "Cronica cârcotaşilor".


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Ianuarie 2013
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • BANATEAN pe 7 Dec 2013, 13:20
    HUIDU NU O MAI SUGE!!!

    MI-E SCARBA MIE DE TINE MAIMUTOILULE!!!!!!1 sa mori tu ca iti permiti un ML !!! sMECHERII CONDUC PRUDENT SI NU DEPASESC PRIN LOCURI NEPERMISE PE CONTRASENS!!!! mORTIIIIII MAMAMIII MATIII !!! TU ITI PERMITI UN MERCEDES mL DAR...........ESTI IN STARE SA CONDUCI IN MORTZIII MATIII DE LEGUMA!!!! eSTI PRAF.....ai avut un necaz....ok....dar,,,,din moment ce tu depasesti prin loc nepermis eu te legam si te dadeam la cainii in Mortiii matiiiii de clovn obosit!!!1 Nu poti lega 2 fraze obisnuite si tu de dai mare ca iti permiti!!!! Mortiii matiii de Huidu matiiiiiiii!!!! La ospiciu te-as baga ma oltene!!

    0
    0

  • alina pe 1 Iun 2013, 10:43
    huidu

    Oricat de mare ar fi greseala lui, nimeni nu ne da dreptul sa-l judecam. La asta ne pricepem cel mai bine, se pare. Insa Dumnezeu are grija de fiecare si niciodata nu se stie ce ne asteapta, cand putem fi exact in situatia lui si sa vedem atunci incercarile vietii cu alti ochi, total diferit de cum gandim acum. Imi pare rau pentru ca situatia a dus la moartea unor oameni nevinovati, dar judecata noastra plina de venin si ura ajuta cu ceva? Puneti-va in situatia lui macar o clipa, dar incercati sa fiti cu adevarat cinstiti. Aruncati cu pietre abia atunci.

    0
    0

  • crina pe 18 Mai 2013, 15:28
    sunteti uituci ca va convine

    Ati uitat ca a spus-o public ca regreta din inima ceea ce s-a intamplat! A spus-o si nu o singura data! Dar e mai simplu sa "uiti" ca sa poti sa arunci la nesfarsit cu noroi intr-un om din vina caruia s-a intamplat un accident... Va intreb, pe voi, justitiarilor, aveti copii acasa? Si daca ati fi provocat un accident v-ar fi placut ca ai vostrii copii sa citeasca zi de zi cum tatal lor ar trebui sa fie omorat, sau incarcerat sau blestemat? CE VRETI, DE FAPT? Sa se omoare? DE CE? Ca asa vreti voi? Si daca se omoara el sau il omorati voi, v-a "scris" voua Sf.Petru ca deschide Poarta Raiului si ii trimite inapoi pe ai morti in accident? Sunteti maestii la exagerari, va place sa faceti pe judecatorii cu aia la care aveti acces facil, ca daca ati "urla" la fel si impotriva demnitarilor care au omorat pe treceri de pietoni, sau contra strainilor din diplomatie care ne omoara pe strazile noastre si pleaca acasa la ei ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat v-ar face disparuti serviciile secrete ale ambasadelor respective sau chiar serviciile noastre secrete, caci , dragilor, politia "necunoscuta" muritorilor functioneaza inca, si inca cum!! Eu zic sa-l infieram pe Huidu imediat ce o sa fie bagat la puscarie soldatul american care a provocat accidentul de circulatie de acum cativa ani, sau diplomatul rus care de curand ne-a ras in nas si a plecat acasa la el ca si cum nimic nu s-a intamplat! Dupa ce aceia o sa fie dupa gratii la noi in tara, in conditiile de detentie de la noi, il vom baga si pe Huidu si pe ABSOLUT TOTI ceilalti vinovati de accidente in care au murit oameni, indiferent daca au fost condamnati sau nu de lege, indiferent daca a fost sau nu vina lor! Pana atunci, treceti , mai fratilor, la munca si mai terminati cu prostiile!

    0
    0

  • tutu pe 7 Feb 2013, 08:33
    huidu

    SERBANE,sunt de partea ta! cu toate ca ai gresit, i se poate intimpla oricui...si mie mi s-a intimplat multe, in 21 de ani de condus,dar poate am avut un inger pazitor... Cei care arunca cu noroi in tine,ar trebui sa se puna in locul tau...sunt sigur ca ai cosmaruri din cauza accidentului, dar oamenii te judeca direct dar fara drept!! Dacaai putea sa-i aduci inapoi pe cei trei oameni nevinovati,cred ca ai face orice pe lumea asta...din pacate nu se poate. FAMILIILE LOR VREAU SA TE VADA INCHIS DE PARCA ASTA REZOLVA CEVA,DIN PACATE NU.CAPUL SUS(STIU CA E GREU) DAR AI COPII MINUNATI DE CRESCUT! Levi din Turda

    1
    0

  • gabyoo pe 29 Ian 2013, 19:02
    puscarie

    trebuia sa infunde puscaria acuma cine mai rade ironic ,,rusinica,,

    2
    0

  • Izabela pe 16 Ian 2013, 15:51
    accident

    Nu putem face comentarii iresponsabile la adresa nimanui, mai ales daca nu am fost implicate in cazul respectiv. La sfarsitul lunii decembrie era sa fiu accedentata si eu la randul meu. Treceam pe trotuar, a fost polei si gheata pe drumuri, vehiculul venea spre mine parca as fi fost la patinoar. M-am speriat un plic, m-am oprit la mijlocul trotuarului, am spus o injuratura catre un necunoscut, apoi am mers la drumul meu. O alta situatie cand era sa aiba loc un incident de circulatie este cand ma aflam in autoturismul unei cunostinte. Ne-a adus acasa. Dansa era in perioada de doliu (si-a pierdut un parinte), si a gresit. Sa nu ne judecam asa de aspru unii pe ceilalti, si mai ales sa nu vorbim aiurea, in general, pentru ca tot ce obtinem este deschiderea unor rani profunde. Mai degraba sa fim empatici, si sa ajutam cu ceva pe celalalt daca putem. Daca nu, atunci macar sa ne abtinem de a pune sare pe rana.

    1
    2

  • Mortul pe 15 Ian 2013, 22:46
    Rusinica mai tovarase

    Chiar ca acum mi-e scarba de tine Huidule. Si da, daca te impiedici si-ti dai copilul cu capul de caldaram (nu-ti doresc lucrul acesta) esti responsabil in fata legii cel putin pentru neglijenta, dar ar trebui sa ai remuscari tu insuti in primul rand, dar ma faci sa cred ca nu mai esti capabil de asa ceva. Tu chiar nu intelegi ca prin atitudinea ta vei incuraja si mai multi teribilisti sa se dea mari la volan, ca doar nu risca nimic. Tu trebuia sa te limitezi in a spune doar ca ai facut o greseala pe care o regreti enorm ( dar de, nu te lasa avocatii si se pare ca nici mintea ta ravasita ) si sa dai un mesaj si celorlati sa respecte regulile/semnele de circulatie. Daca ai fi destept (dar se pare ca asta a fost mai demult) ai pleca sa te tratezi in alta tara si ti-ai vedea de viata si familia ta, ca doar iti permiti. Sa stii ca pe majoritatea ii lasa rece ce masina"bengoasa" ai tu , cate tepe a dat socru-tau Vintila in Ghencea Residence (asta daca nu te numeri printre cei ce au ramas cu banii luati si fara apartamente) sau daca faci sau nu puscarie. Te crezi superior cu cei 30% impozit platiti pentru fiecare “leut” castigat crezand ca esti singurul care plateste impozit in tara asta. Sunt sigur ca la un control fiscal “pe bune” o sa reiasa ca nu toate cheltuielile facute pe firma sunt eligibile.Apropo, ai decontat combustibilul cu care ti-ai alimentat rabla in ziua fatidica? Erai in interes de serviciu sau era o deplasare personala cu familia si bona? Ai facut bani razand chipurile de politicieni corupti in timp ce socru-tau era senator si iar tatal lui "cotcodac" era primar (dar ei erau corecti monser). Te plangeai mereu la "Cronicuta" de cat de putin esti platit pentru o emisiunea ta "extraordinara" in timp ce banutii ti se adunau in cont. Praf in ochi pentru prostime si tot asa procedezi si acum. Iar dobitocilor care spun ca i se poate intampla asa ceva oricui sa se puna si in locul mortilor, nu numai al “criminalului din culpa”. Da, imaginati-va ca se poate intampla sa muriti si voi cu famiile voastre cand mergeti cu masina daca un dobitoc depaseste pe linie continua in curba si va spulbera de pe carosabil. Voi ce-ati invatat din toata povestea aceasta?Ca iti mai scapa piciorul pe acceleratie? Nu este vorba de depasirea vitezei cu 10-20 sau 30km pe o autostrada dreapta si uscata ci despre nerespectarea semnelor de circulatie pe un drum cu curbe, alunecos si cu restrictie de depasire.Cei ce ati calatorit in alte tari, cate depasiri neregulamentare ati vazut in afara de masinile cu nr. de Romania? Am vazut la noi soferi dobitoci care faceau depasiri interzise in zone foarte periculoase chiar in zilele cand se dezbatea pe toate posturile TV “accidentul lui Huidu”, iar lipsa de masuri in astfel de cazuri duce la repetarea lor. Politia Rutiera ar trebui sa instaleze camere de filmat in toate aceste zone “periculoase”, pentru a surprinde aceste depasiri care pun in pericol viata celorlati din trafic.

    9
    1

  • martha pe 13 Ian 2013, 14:11
    huidu

    Tu care acuzi, ai trecut printr-un asemenea moment? Cum poti spune ca este un criminal? I se putea intimpla oricui...Doamne fereste! Se intimpla in trafic sa nu simti cand viteza o ia razna.Pacat ca un om de televiziune care incerca sa invatam din exprimarile si greselile altora a avut un asemenea ghinion.Rusine familiilor care vor sa profite dupa moartea celor dragi sau poate ca nu le-au fost atat de dragi daca vor bani dupa urma mortii lor?

    1
    7

  • ion pe 6 Ian 2013, 10:42
    Si iresponsabil si mincinos

    Este clar ca acest Huidu este iresponsabil,dar mai rusinos este ca nu-si asuma ceea ce a facut si minte cu tuopeul dat la maxim .I Acuza de invidie o persoana care ii face un repros ,pe ce sa fie invidios ,pe faptul ca este un criminal care si-a pus in pericol propria familie,pe faptul ca este las si nu stie cum sa minta sa para mai putin vinovat?? Huidu e de plans in aceasta stare si dovada ca nu suporta adevarul este chiar faptul ca si-a inchis blogul! Mare pacat ca nu s-a facut dreptate pentru familiile celor decedati !

    9
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod