Șerban Huidu se întoarce la Prima TV

La scurt timp după ce și-a dat demisia de la Kiss FM, Șerban Huidu a decis să revină la postul de televiziune care l-a lansat.
Potrivit ziarului Ring, fostul "Cârcotaș" a primit o ofertă de nerefuzat de la patronul Cristian Burci. Huidu a început să se implice activ în relansarea canalului. El va continua să se ocupe de "Cronica Cârcotașilor", din spatele camerelor de luat vederi, așa cum a făcut și până acum, dar are în lucru și un alt proiect.

Surse din Prima TV au dezvăluit, pentru ziarulring.ro că motivul plecării lui Şerban Huidu de la Kiss FM a fost vânzarea postului de radio către Antenna Group din Grecia şi, automat, ieşirea acestuia din strategia lui Burci.
Pentru că Huidu este unul dintre oamenii lui de încredere, noul patron de la Prima TV i-a făcut realizatorului TV o ofertă financiară de nerefuzat, susțin sursele citate.

Şerban Huidu a confirmat informaţiile şi a recunoscut că se află în plină activitate, fără a oferi însă prea multe detalii. "Produc în continuare emisiunea «Cronica Cârcotaşilor» şi o nouă emisiune surpriză", a declarat el pentru Ring.

De altfel, potrivit aceloraşi surse, Prima TV începe campania de relansare a postului chiar de săptămâna viitoare, urmând ca o parte din noile producţii să fie difuzate cel mai probabil din 1 martie.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Februarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod