Scandal în showbiz: Marcel Iureș a dat în judecată trupa Holograf


Melodia care are în total 3 minute și 29 de secunde include un pasaj de 24 de secunde, în care Iureş recită următoarele versuri: "Într-o zi m-a întrebat inima/Suflete, de ce-a plecat și n-a mai venit?/ Câte zile vor mai fi, câte zile voi trăi știu/ Știu că n-o să mai iubesc până n-o s-o găsesc/ Așa i-am spus". Piesa face parte și din coloana sonoră a filmului ”Orient Express”, realizat de regizorul Sergiu Nicolaescu şi în care a jucat şi Dan Bittman.

Cel mai prolific actor român de la Hollywood, Marcel Iureș a fost coleg de platou cu multe staruri de cinema.

A jucat cu Brad Pitt în "Interviu cu un vampir" (1994), cu Tom Cruise în "Misiune imposibilă" (1996), cu George Clooney în "Pacificatorul" (1997), cu Bruce Willis și Colin Farrel în "Războiul lui Tom Hart" (2002), cu Johnny Depp în "Pirații din Caraibe" (2007) și cu Antonio Banderas și Morgan Freeman în "Hoți de onoare" (2007).

Pe lângă teatru, Iureş a jucat şi în filme şi în seriale TV, precum şi în producţii străine, ca "The Tulse Luper Suitcases, Part 2: Vaux to the Sea" (regia Peter Greenaway), "Layer Cake" (regia Matthew Vaughn), "Goal!", "Isolation", "Riposta/ Strike Back", notează Mediafax.
De asemenea, actorul a jucat în "Logodnicii din America" şi în filmul pe care Francis Ford Coppola l-a realizat în România, inspirat de romanul lui Mircea Eliade, "Youth Without Youth/ Tinereţe fără tinereţe".


Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod