UNIQA Asigurări caută trupe de muzică și suporteri pentru Maratonul București

UNIQA Asigurări, partener la ediția 2015 a Raiffeisen Bank Maratonul București, eveniment sportiv care are loc pe 3-4 octombrie, caută cei mai inventivi, gălăgioși și muzicali suporteri pentru concurenții alergători. Gândește-te că nimic nu te poate opri să fii suporter!
Dorința lor este creșterea numărului de suporteri, crearea din acest eveniment a unui motiv de bucurie, a unui pretext pentru bucureșteni să iasă pe străzi și să îi încurajeze pe alergători. “Gândește-te că maratonul nu este despre circulație blocată sau despre cine ajunge primul, ci despre o mulțime de oameni care se bucură - unii aleargă, iar ceilalți îi încurajează" spune Brândușa Popa, Marketing Manager UNIQA Asigurări.

De aceea, se caută opt echipe talentate, opt trupe care să-i încurajeze pe participanții la cursa sportivă din 4 octombrie.
Dacă ai o formație, faci parte dintr-o trupă de toboșari ori de majorete, vino la maraton și susține-i pe concurenți. Trimite-ne un demo, până la 25 septembrie, la laura@decisepoate.ro pentru a afla cum poți să cânți alături de trupa ta pe traseul de la maraton. Sau ține legătura cu noi pe www.facebook.com/gandeste.uniqa.

UNIQA Asigurări este, de asemenea, sponsor la Cursa Copiilor și consideră că sportul face copiii mai sănătoși, mai corecți și mai fericiți. La cortul din SPORT EXPO vor fi patru coșuri de baschet unde alergătorii, mici și mari, își vor testa abilitățile sub atenta îndrumare a antrenorilor de la Federația Română de Baschet.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod