Saptamana Madonna in Romania

Al unsprezecelea album de studio al Madonnei, intitulat "Hard Candy", va fi lansat pe 29 aprilie 2008.

Albumul contine 12 piese care imbina beat-urile de club cu elemente de urban hip-hop, intr-un sound aparte. Melodiile sunt create in colaborare cu Timbaland, Justin Timberlake, Pharrell Williams de la Neptunes si Nate "Danja" Hills.

Single-ul de debut "4 Minutes", lansat pe 17 Martie, este o piesa produsa si interpretata impreuna cu Timbaland si Justin Timberlake care a cucerit topurile internationale chiar de la lansare, situandu-se in cel mai recent top Billboard pe locul 3 in HOT 100, pe locul 2 in Hot Digital Songs, si pe locul 3 in POP 100.

Videoclipul melodiei "4 Minutes" a fost filmat la Londra la sfarsitul lunii ianuarie, alaturi de Justin Timberlake si Timbaland, regizat de cuplul Jonas si Francois, si cu siguranta este unul dintre cele mai bune produse aparute in ultimul timp pe piata muzicala.

Albumul Madonnei "Hard Candy", distribuit de A&A Records/Warner Music Licensee, va fi disponibil in magazinele de specialitate incepand cu 29 aprilie, in format CD si de asemenea in Editie Speciala Limitata.

De asemenea, A&A Records/Warner Music Licensee va organiza o campanie sepaciala "Saptamana Madonna" in magazinele Diverta, Media Galaxy si Carturesti cu un pret special de 29,9 in saptamana 29 aprilie – 4 mai.

In plus, pe 29 aprilie, in magazinele Media Galaxy si Carturesti din Bucuresti, respectiv pe 3 mai in magazinele Diverta din Bucuresti, cumparatorii noului album vor primi un cadou surpiza.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod