Boom lanseaza "Smarty"

Facebook Twitter Comenteaza
Boom lanseaza

Boom Extrasatelit a lansat pe piata romaneasca "Smarty" - un canal de televiziune care ofera copiilor desene animate si emisiuni educative, promovand numai programe non-violente, ce dezvolta gandirea si imaginatia. "Smarty" aduce pe micile ecrane seriale de desene animate pentru mai multe categorii de varsta, dar si emisiuni live, realizate in rezonanta cu interesele, gusturile si valorile copiilor romani.

Vedetele noului canal pentru copiii sunt Sponge Bob - pantaloni patrati, Caillou si Drake&Josh.
Toate aceste personaje vor face din fiecare zi o aventura cu peripetii din care copiii, dar si adolescentii, vor putea trage invataminte.
              
Sponge Bob este un personaj pe care il indragesc milioane de copii din intreaga lume. Bucatar la fast-food, Sponge Bob este un burete care are propriul sau serial. Aventura are loc intr-o nava scufundata, iar Sponge Bob - un optimist incurabil - este inconjurat de prieteni haiosi, precum zapacita stea de mare Patrick, dar si veverita sportiva pe nume Sandy.
Show-ul a fost lansat in vara lui 1999 si in scurt timp a devenit una dintre cele mai bine cotate seriale TV de animatie.

Prin intermediul Smarty, prescolarii il pot cunoaste pe Caillou, un copil ca toti ceilalti, care impartaseste imaginatia si dorinta de cunoastere a celor mici. In fiecare episod, Caillou trece prin situatii simple din viata de zi cu zi, ce par atat de complexe pentru un copil.

Adolescentii se vor putea si ei delecta cu aventurile lui Drake si Josh, doi baieti cu personalitati atat de diferite, incat mersul la aceeasi scoala este, probabil, singura asemanare.
Serialul evidentiaza doua tipuri de comportament total diferite: traditionalistul Josh si petrecaretul Drake, doi colegi de camera care se inteleg in cel mai zgomotos mod posibil.

In plus, "Smarty" mai aduce în Romania seriale precum: "The Doodlebops", "Astrofarm", "Arthur", "Mona the Vampire", "The Little Lulu Show", "Spider Riders" si altele.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Anna pe 5 Mai 2008, 19:05
    exista

    exista deja www.tvcopii.ro

    0
    0

  • victor pe 23 Apr 2008, 15:29
    nu e ceva nou

    In loc sa va abonati la Boom Extrasatelit, v-as recomanda sa cititi mai intai cartea: Efectele micului ecran asupra mintii copilului. Puteti sa o comandati de aici: http://www.librarie.net/carti/67027/Efectele-micului-ecran-asupra-mintii-copilului-Virgiliu-Gheorghe-Nicoleta-Criveanu-Andrei-Dragulinescu Numerosi oameni de stiinta si cercetatori vorbesc despre efectele pe care televiziuna - ca MEDIU DE COMINICARE, indiferent de mesajul transmis - il are asupra copilului. Studiile americane (in America ruleaza din anul 1969 programul educativ Sesame Street) au demonstrat eficacitatea "invatarii" la televizor. Nu numai ca nu il ajuta pe copil - dar cateva ore petrecute zilnic in fata televizorului afecteaza intr-un mod ireversibil procesul de dezvoltare a retelelor neuronale. Citi mai multe in cartea Efectele micului ecran asupra mintii copilului.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod