Roxana Iliescu face campanie pentru alaptatul la san

Facebook Twitter Comenteaza
Roxana Iliescu face campanie pentru alaptatul la san

Roxana Iliescu este o mamica grijulie, iubitoare, dar si moderna care isi ia fetita de 6 saptamani peste tot pe unde se duce. Micuta Ana Vanessa a luat deja un kilogram intr-o luna si jumatate si asta pentru ca e o mancacioasa, pe care mama ei cu greu reuseste sa o ia de la san cand o alapteaza.

"Seamana leit cu Teresa, se vede ca sunt surori. La fel era si ea, trebuia sa o iau cu forta, nu se satura niciodata sa manance", povesteste, vadit amuzata, vedeta B1 TV.

In ceea ce priveste relatia Teresei cu surioara ei mult mai mica, Roxana ne asigura ca "Teresa este foarte posesiva, daca vine cineva la Ana, are grija sa anunte: e sora mea, sa nu o pupi pe manuta ca ea isi baga manuta in gura, sa nu o atingi pe cap, ca are capul moale...
O iubeste foarte mult!"

Botezul micutei are loc pe data de 16 august si va fi unul atipic, gandit de parintii ei ca o petrecere pentru copii. Ana Vanessa are doua perechi de nasi: Nora Seroussi cu sotul ei si verisoara lui Nicola, iubitul Roxanei, insotita de sotul sau. Cu aceasta ocazie o vor sarbatori si pe Teresa, pe care o mai cheama si Maria.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod