Recapata stralucirea parului tau!

Fie ca esti nemultumita de aspectul parului tau, fie ca iti doresti sa-l intretii cat mai bine pentru a se pastra sanatos, ai nevoie de produse..
Fie ca esti nemultumita de aspectul parului tau, fie ca iti doresti sa-l intretii cat mai bine pentru a se pastra sanatos, ai nevoie de produse de ingrijire si solutii naturale eficiente.

In timpul verii, structura firului de par este mult afectata de factori precum razele solare puternice, apa sarata si clorul din apa din piscina. Efectele acestor factori pot fi observate in scurt timp: parul se deterioreaza si isi pierde stralucirea.  

Daca vrei un par lung si frumos, aceste efecte negative ale verii sunt mult mai suparatoare, in special pentru ca firele devin fragile, se rup cu usurinta si vei fi nevoita sa tai din el mai mult de cat ti-ai fi dorit.
Pentru ca a venit vorba de taiat, nu uita sa iti tunzi varfurile regulat pentru a-i permite parului sa creasca sanatos si a renunta la varfurile deteriorate.

Ce poti face pentru a readuce stralucirea parului tau? In primul rand, trebuie sa ii oferi protectia si ingrijirea necesara pentru a se mentine sanatos. Iti prezentam cateva produse care te ajuta sa ii refaci structura daca aceasta a fost deja afectata.

Serurile nutritive sunt eficiente in cazul parului degradat, fara stralucire si cu varfuri deteriorate. Substantele continute de acestea contribuie la intarirea structurii fibrei capilare.  

Revlon Maxi Reconstructor


Tratament complex pentru reconditionare parului deteriorat. Tratamentul contine agenti pentru revitalizare cu concentratie ridicata, fiind necesare5 pana la 6 aplicari.
Regenereaza,hraneste si hidrateaza parul foarte deterioarat.

Reface structura interna si externa a parului. Repara si fortifica cuticulele. Odata cuticulele fortificate, parul devine moale, usor, plin de energie si vitalitate, cu capacitate mare de regenerare. pH=5. (www.revlonprofessional.ro)


Logona Repair Haarkur tratament reparator cu jojoba


Contribuie la "reconstructia" parului uscat si tratat. Tratamentul reparator pentru par cu jojoba imbunatateste structura firului de par si il hidrateaza intens, conferind o protectie de durata parului degradat de la radacina pana la varfuri. (www.life-care.ro)


Masca de par reparatoare Rosa Fina Barefoot Botanicals


Acest tratament hidratant reda stralucirea si flexibilitatea parului uscat, vopsit si degradat. Un amestec intens de uleiuri esentiale si nutrienti ce tonifica si intaresc scalpul si lasa parul moale, fin si stralucitor.


Contine ulei de maces di squalane pentru a intari scalpul si proteja impotriva ruperii, vitamina A, B5 si E pentru a hidrata si proteja impotriva degradarii si a caldurii, unt de shea si aloe vera - hidrateaza si catifeleaza; papadie, podbal si coada calului - echilibreaza nivelul de sebum al capului. (www.rangali.ro)

Spray Balsam de Hidratare Londacare Moisture Kicker


Reda imediat hidratarea. Formula sa cu micro-perle contine ulei de macadamia si extracte de grapefruit ce patrund in partile uscate ale parului pentru a actiona si a furniza hidratarea de care are nevoie. Parul este mai puternic si mai usor de pieptanat. (www.londa.ro) 


Lifetex Extra Rich Tratament Masca


Patrunde adanc in firul de par si il reconstruieste din interior. Structura firului degradat este refacuta.

Ideal pentru parul cu structura extrem de degradata, fragila, casanta. Repara si intareste structura parului. (www.wellaprofessionals.ro)
 

Comentarii (15)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • iolanda pe 12 Ian 2012, 13:03
    spray protector pentru par

    buna!! Am citit articolul despre spray-ul acela cu portocala. Este bun? A incercat cineva? Reda parului stralucire cat de cat?. multumesc:)

    0
    0

  • airam pe 21 Ian 2010, 13:25
    ulei de ricin

    folositi ulei de ricin cu galbenus de ou si cu vitamina a kre se gaseste la farmacie faceti ac est tratament in jur d o luna si parul nu ti mai kde asa mult.te dai q el p[e parul und pt a se deschide porii si il infasori intr un prosop cald pana dinimeata si te clatesti foarte bine. eu am incerkt:D

    0
    0

  • ana pe 19 Ian 2010, 17:39
    buna

    Buna ,si eu am avut probleme cu ,caderea parului ,si stralucirea ,dar asta dupa ce am facut operatie de peritonita ,dupa anestezie ,imi cadea rau tare si nu mai stiam ce sa fac , In schimb am luat creme de cadere ,cu balsam ,si am folosit REVALID fiola ,dupa spalare si a fost foarte bun ,si a mai si crescut , In schimb am luat si pentru stralucire VIADERM, care este bun .

    0
    0

  • dedix pe 29 Iul 2009, 20:07
    -

    asa este eu sunt f multumita de mastiile facute acasa am si pt picioare,si pt ten si pt par..toate acestea le folosesc si sunt tare multumita..am sa va las si voua acea masca de picioare(pentru talpi):se intinde miere pe toata talpa,se pune pungi si peste ciorapi...se lasa 15 minute si apoi clatiti bine bine cu apa picioarele vor fi fine destul de multe zile:)

    0
    0

  • flori pe 21 Mai 2009, 16:54
    despre par

    sunt f bune mastile facute in casa,or fi si cele de cumparat dar costa,

    0
    0

  • carmen pe 17 Mar 2009, 10:06
    alopecia

    am alopecie in in parta dreapta sus a capului (unde cade parul la barbati de cele mai multe ori)de vre-o 10 ani se pare ca se mareste dar lent,am fost la dermatolog dar fara rezultate ,ce-mi recomandati?va multumesc di inima

    0
    0

  • Mihaela pe 5 Nov 2008, 09:33
    Raspuns si sfat

    Daca aveti par degradat sau pt o stralucire de vis masca aceea cu ou nu o sa v-ajute mai deloc...e apa de ploaie pe langa o masca profesionala(aleasa in functie de nevoile parului). Pt Denisa:Sa citesti si ce-am scris la Tema cu incetinirea caderii parului(ceva de genul, am scris si acolo).Balsam/masca neaparat sa folosesti(mai ai si par lung...nu te-a certat nimeni pana acum???)Foloseste sampoane pt par gras,sampoane dermocosmetice.Enumar cateva firme pe care le gasesti in Sensi:kLORANE, FOLTENE, DUCRAY, PHYTO, RENE FURTENER(ultimile sunt in ambalaj verde si chiar au si o masca pt par si scalp gras) sau produse profesionale, dar aceste marci cred ca vor rezolva problema ta.Si daca te speli la 2-3 zile nu e nicio nenorocire, la cat timp vrei sa te speli, la o saptamana??!!??Nu decoloreaza niciun par aceasta masca "minune". Si va spun ca pt stralucirea parului cea mai buna e masca ultrsanutritiva cu unt de mango de la Klorane.Se gaseste in Sensi, costa 60 ron si ceva si e de-a dreptul minunata.Am par lung, blond si stralucitor;am folosit un doar un borcanel stand cate 1-2 ore cu ea pe cap ...iar parul a capatat o stralucire fantastica.Acum folosesc produse profesionale dar la aceasta masca nu voi renunta niciodata.

    0
    1

  • denisa pe 31 Oct 2008, 22:31
    despre par

    buna.ma numesc denisa.am citit comentarile voastre si am si eu o intrebare..eu am parul lung dar e foarte gras si nu stiu cu ce sa mai mai spal deoarece mi se ingrasa la 2 zile(nu folosesc balsam)reteta aceea cu oaul si mierea etc decoloreaza parul sau e numai pt parul vopsit???ast si eu un raspuns

    0
    0

  • lauraene pe 25 Oct 2008, 10:57
    help

    cva pt caderea parului stiti?

    0
    0

  • ioana pe 31 Aug 2008, 12:14
    parul

    incercati faza cu oul...e foarte eficienta

    0
    0

  • madutza55 pe 26 Aug 2008, 15:35
    help

    dar pentru un par f rar din nastere,cu radacini grase si varfuri uscate si firul f subtire stiti ceva?

    0
    1

  • kamer pe 23 Aug 2008, 15:20
    stralucirea parului

    shena,sunt de acord cu tine;este f.ieftina dar şi f.buna

    0
    0

  • anonima pe 9 Aug 2008, 18:17
    parul

    folositi balsam

    0
    0

  • shena pe 7 Aug 2008, 06:49
    reteta

    Samponul meu: 6 galbenusuri, o lingura de miere, 6 linguri de ulei de masline. Dau amestecul pe pielea capului si pe par(lungime 40-50 cm). Acopar cu o punga de plastic, peste aceasta pun un prosop si stau asa 30 de minute(si mai mult, daca se poate; reteta originala spune ca prosopul trebuie muiat in apa fierbinte). Apoi ma spal cu apa calduta. Uneori clatesc cu apa cu o lingura de otet, alteori folosesc balsamul ramas de la vopseaua de par Loreal(aceea fara amoniac). Surprinzator, dar parul nu ramane deloc gras, as zice dimpotriva. Oricum, de vreo 8 ani, nu mai folosesc deloc sampoane din comert. Am un par bogat, stralucitor si o varsta nu tocmai mica!

    0
    0

  • mia pe 1 Aug 2008, 19:41
    dar acasa?

    era mai util ceva ce poate fi facut acasa, de exemplu galbenus de ou cu miere, decat o lista de questii f scumpe si care nu intotdeauna dau rezultate.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod