Rochia purtată de Natalie Portman la Oscar, vândută cu 50.000 de dolari

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Martie 2012
Creaţia vintage semnată de Christian Dior, pe care actriţa a purtat-o la gala premiilor Oscar a fost cumpărată de un colecţionar de modă.

Creaţia vintage semnată de Christian Dior, pe care actriţa a purtat-o la gala premiilor Oscar, a fost cumpărată de un colecţionar de modă.

Natalie Portman a purtat la ediţia din acest an Oscarurilor o superbă rochie roşie, în stilul anilor '50, fără bretele, cumpărată de la compania Rare Vintage, specializată în comercializarea creaţiilor haute couture.

Rochia ei a fost foarte apreciată atât la momentul pozelor de pe covorul roşu, cât şi în momentul în care actriţa a urcat pe scenă pentru a-l prezenta pe cel mai bun actor, francezul Jean Dujardin, răsplătit pentru rolul său din "The Artist". Creaţia a fost cumpărată de un colecţionar britanic de modă care a dorit să-şi păstreze anonimatul.

"Natalie a îmbrăcat o rochie de care s-a îndrăgostit. A fost rochia perfectă pentru o fată perfectă. Cred de asemenea că a fost şi un mare tribut adus eternităţii modei vintage", a declarat Juliana Carione, proprietara companiei Rare Vintage.

Stilista vedetei, Kate Young, a declarat că deşi Natalie a ales rochia în ultimul moment, aceasta i s-a potrivit fără probleme şi nu a avut nevoie de modificări. "Rochia purtată de Natalie este uimitoare. Este o rochie de la Rare Vintage, de pe strada 57 din New York. Am cumpărat-o, costă 50.000! Natalie vroia să îmbrace de fapt altă rochie, dar am primit un telefon de la Rare Vintage şi mi-au spus: <<Ar trebui să vezi rochia asta pentru Natalie>>. Aşa că am mers şi a probat-o. I-a venit perfect, fără nicio modificare, iar Natalie a zis ceva de genul: <<Asta ar trebui să fie, nu-i aşa?>>", a povestit stilista actriţei.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alexandra pe 10 Mar 2012, 22:04
    ...

    Oribila rochie si pare cu cateva numere mai mare

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod