Robin Gibb, de la Bee Gees, a murit - VIDEO

Cântăreţul grupului britanic emblematic Bee Gees a murit duminică, la vârsta de 62 de ani, după o lungă luptă împotriva cancerului, a anunţat familia acestuia.

Cântăreţul grupului britanic emblematic Bee Gees a murit duminică, la vârsta de 62 de ani, după o lungă luptă împotriva cancerului, a anunţat familia acestuia.

Fostul solist, membru fondator al grupului disco Bee Gees, s-a aflat timp de câteva zile în comă, în aprilie, într-un spital din Londra, după ce a contractat o pneumonie. El a fost operat la nivelul intestinului, la sfârşitul lunii martie. Acesta fusese diagnosticat cu cancer hepatic şi de colon, însă, în februarie, el susţinea că este aproape vindecat şi că se simte "fantastic", relatează Mediafax.

De asemenea, Robin Gibb a fost internat pentru câteva zile în octombrie 2011, din cauza unor dureri abdominale severe, fiind diagnosticat cu o inflamaţie a colonului.

Fostul cântăreţ - care era vegetarian şi nu consumă alcool sau alte substanţe nocive - suferea de dureri de stomac de mulţi ani, medicii nefiind capabili să determine cauza exactă a acestora.

Tot în 2011, în aprilie, el a fost obligat să anuleze din această cauză o serie de concerte în Brazilia, la recomandarea medicilor.

În 2010, Robin Gibb a suferit o operaţie din cauza unei ocluzii intestinale, aceeaşi afecţiune care a dus la moartea fratelui său geamăn Maurice, în 2003.

Trupa Bee Gees, fondată în 1958, a fost compusă iniţial din gemenii Robin şi Maurice Gibb şi fratele lor mai mare Barry, acum în vârstă de 65 de ani, notează Mediafax.

Barry, Maurice şi Robin Gibb au atins culmi în lumea muzicii pop din anii '70 cu titluri ca "How Deep Is Your Love", "Stayin' Alive", şi "Night Fever".

Grupul a făcut vânzări-record, de peste 200 de milioane de discuri. Vezi aici mai multe imagini cu Robin Gibb!

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Mai 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod