Robert Pattinson a iertat-o pe Kristen Stewart

de Daniel Dumitrescu, 16 Septembrie 2012

Actorul britanic a decis să o ierte pe iubita lui, actriţa Kristen Stewart, care l-a înşelat cu un regizor de la Hollywood.
Actorul britanic a decis să o ierte pe iubita lui, actriţa Kristen Stewart, care l-a înşelat cu un regizor de la Hollywood.

Relaţia dintre Robert Pattinson şi Kristen Stewart, două dintre vedetele francizei "Amurg/ Twilight", a trecut prin momente dificile, atunci când tânăra actriţă în vârstă de 22 de ani a admis că a avut o aventură cu Rupert Sanders, regizorul cu care a colaborat la filmul "Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător/ Snow White and the Huntsman", care este căsătorit şi are doi copii, informează Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Potrivit ziarului britanic, Robert Pattinson a decis însă să acorde relaţiei sale cu Stewart o a doua şansă.

Cei doi actori din "Twilight" s-au întâlnit, au discutat şi în cele din urmă Pattinson a decis să ierte infidelitatea iubitei sale, despre care spune că a fost "o greşeală prostească".

"Au decis că nu pot să trăiască unul fără celălalt. Kristen şi-a deschis inima în faţa lui Robert şi i-a spus că l-a înşelat o singură dată şi acea aventură a fost o greşeală", a declarat o sursă pentru The Sun.

Cei doi tineri s-au mutat într-o vilă retrasă din Los Angeles şi speră să îşi reconstruiască relaţia.

"Rob crede că ea a făcut o greşeală cu adevărat prostească. După o discuţie lungă şi înduioşătoare, ei s-au împăcat. Rob a văzut cât de mult regretă Kristen şi a iertat-o. Ei chiar se iubesc", a spus aceeaşi sursă.

Pattinson a fost devastat de declaraţia prin care Kristen a recunoscut că l-a înşelat cu Rupert Sanders. Atât actriţa, cât şi Rupert Sanders au dat publicităţii comunicate de presă în care şi-au prezentat scuze publice.

Robert Pattinson şi Kristen Stewart, interpreţii personajelor Edward Cullen şi Bella Swan din filmele francizei "Amurg/ Twilight", care aveau o relaţie de lungă durată, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare, au decis să se mute oficial împreună, anul acesta.
Ulterior, relaţia dintre cei doi a fost puternic zguduită de apariţia în presă a unor articole potrivit cărora Kristen Stewart a avut o legătură amoroasă de scurtă durată cu regizorul Rupert Sanders, notează Mediafax.

Regizorul britanic Rupert Sanders este căsătorit cu modelul Liberty Ross. Cuplul are doi copii - Skyla şi Tennyson.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nu conteaza pe 17 Sep 2012, 18:37
    ...

    Sunt mii de femei care si-ar da viata pt Rob si care nu s-ar gandii la altcineva , iar el prefera sa fie cu..... ea

    2
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod