Robert Pattinson a iertat-o pe Kristen Stewart

Actorul britanic a decis să o ierte pe iubita lui, actriţa Kristen Stewart, care l-a înşelat cu un regizor de la Hollywood.
Actorul britanic a decis să o ierte pe iubita lui, actriţa Kristen Stewart, care l-a înşelat cu un regizor de la Hollywood.

Relaţia dintre Robert Pattinson şi Kristen Stewart, două dintre vedetele francizei "Amurg/ Twilight", a trecut prin momente dificile, atunci când tânăra actriţă în vârstă de 22 de ani a admis că a avut o aventură cu Rupert Sanders, regizorul cu care a colaborat la filmul "Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător/ Snow White and the Huntsman", care este căsătorit şi are doi copii, informează Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Potrivit ziarului britanic, Robert Pattinson a decis însă să acorde relaţiei sale cu Stewart o a doua şansă.

Cei doi actori din "Twilight" s-au întâlnit, au discutat şi în cele din urmă Pattinson a decis să ierte infidelitatea iubitei sale, despre care spune că a fost "o greşeală prostească".

"Au decis că nu pot să trăiască unul fără celălalt. Kristen şi-a deschis inima în faţa lui Robert şi i-a spus că l-a înşelat o singură dată şi acea aventură a fost o greşeală", a declarat o sursă pentru The Sun.

Cei doi tineri s-au mutat într-o vilă retrasă din Los Angeles şi speră să îşi reconstruiască relaţia.

"Rob crede că ea a făcut o greşeală cu adevărat prostească. După o discuţie lungă şi înduioşătoare, ei s-au împăcat. Rob a văzut cât de mult regretă Kristen şi a iertat-o. Ei chiar se iubesc", a spus aceeaşi sursă.

Pattinson a fost devastat de declaraţia prin care Kristen a recunoscut că l-a înşelat cu Rupert Sanders. Atât actriţa, cât şi Rupert Sanders au dat publicităţii comunicate de presă în care şi-au prezentat scuze publice.

Robert Pattinson şi Kristen Stewart, interpreţii personajelor Edward Cullen şi Bella Swan din filmele francizei "Amurg/ Twilight", care aveau o relaţie de lungă durată, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare, au decis să se mute oficial împreună, anul acesta.
Ulterior, relaţia dintre cei doi a fost puternic zguduită de apariţia în presă a unor articole potrivit cărora Kristen Stewart a avut o legătură amoroasă de scurtă durată cu regizorul Rupert Sanders, notează Mediafax.

Regizorul britanic Rupert Sanders este căsătorit cu modelul Liberty Ross. Cuplul are doi copii - Skyla şi Tennyson.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Septembrie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nu conteaza pe 17 Sep 2012, 18:37
    ...

    Sunt mii de femei care si-ar da viata pt Rob si care nu s-ar gandii la altcineva , iar el prefera sa fie cu..... ea

    2
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod