Rihanna și-a luat lenjerie de lux în Paris

Ajunsă sâmbătă în capitala Franței, cântăreața a fost imediat escortată de polițiști pentru a o feri de asaltul fanilor și a mers la cumpărături.

 

Rihanna a ajuns sâmbătă după amiază în capitala Franței, în cadrul turneului ei, intitulat "777 Tour". Ea a fost preluată de la aeroportul Roissy de polițiștii francezi, care i-au ținut la distanță pe curioși, și a mers direct la cumpărături.



Potrivit presei franceze, vedeta a intrat în magazinul Chantal Thomass, unde a cheltuit 885 de euro pe lenjerie de lux.

Ea a intrat apoi într-un alt butic de lux, La Perla, unde a fost recnoscută de cântărețul P. Daddy, aflat și el la cumpărături.

Acesta a mers să o salute și au stat puțin de vorbă.



Prezența Rihannei nu putea trece neobservată, astfel că, la ieșirea din magazin, cântăreața a provocat fără să vrea o încăierare între fani și paparazzi, care se precipitau spre ea.

Polițiștii au intervenit imediat, iar incidentul a deranjat-o vizibil pe Rihanna.

Deși a primit mai multe dovezi de prietenie din partea fanilor, aceștia dăruindu-i mai multe desene cu portretul ei, Rihanna și-a văzut de drum și a urcat în mașină fără să le acorde autografe sau să se pozeze cu cei care o așteptau.

 

Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Noiembrie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Tătaru pe 21 Nov 2012, 08:29
    probabil

    Consider că se face prea multă vălvă pentru lucruri normale.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod