Rihanna a egalat-o pe Madonna

Cântăreaţa originară din Barbados a egalat recordul Madonnei cu cele trei albume ajunse consecutiv în fruntea topului muzical britanic, graţie ultimului ei material discografic "Unapologetic", lansat săptămâna trecută, au anunţat, duminică, reprezentanţii Official Charts Company.

Totodată, cântăreţul Olly Murs, care s-a remarcat în emisiunea "X Factor", a ajuns pentru a patra oară pe primul loc în topul single-urilor din Marea Britanie, informează agenţia Reuters, citată de Mediafax.

Albumul "Unapologetic" a debutat direct pe primul loc în topul britanic, continuând seria de succes a Rihannei, după precedentele două materiale discografice, "Talk That Talk" (2011) şi "Loud" (2010), care au reuşit aceeaşi performanţă.

În topul single-urilor, Olly Murs a colaborat cu rapperul american Flo Rida şi au ajuns împreună pe primul loc cu piesa "Troublemaker", devansând grupul Girls Aloud, aflat pe locul al doilea, cu piesa "Something New".

Rihanna şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit Nr.1 a fost piesa "S.O.S.".

Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale, "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia".

În ultimii patru ani, Rihanna a lansat de fiecare dată un album nou în luna noiembrie: "Rated R" (2009), "Loud" (2010), "Talk That Talk" (2011) şi "Unapologetic" (2012). Albumele sale s-au vândut în peste 25 de milioane de exemplare pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu nouă premii Grammy.

Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Noiembrie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Cami pe 26 Nov 2012, 17:29
    Riri

    Nimeni nu mai e ca ea sincer; foarte buna cantareata si ca imagine si stil la fel

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod