Halle Berry, la proba timpului

Vedeta şi-a început cariera participând la diferite concursuri de frumuseţe. Vezi cum s-a transformat de-a lungul timpului prima actriţă afro-americană care a câştigat Oscarul!

Fostă miss, finalistă la concursul Miss World în 1986, actriţa şi-a câştigat un renume la Hollywood când a primit statueta mult dorită pentru prestaţia ei din filmul "Puterea dragostei/ Monster's Ball".

Halle Berry şi-a început cariera participând la diferite concursuri de frumuseţe. După ce a absolvit Liceul Bedford din Ohio, Halle a câştigat concursul Miss Ten All-American (1985) şi Miss Ohio (1986), notează Mediafax.



În cadrul concursului Miss World din 1986, ea s-a clasat pe poziţia a 6-a.

După ce a urmat o carieră în modeling, primele roluri le-a obţinut spre sfârşitul anilor '80, iar în prezent este una dintre cele mai bine plătite actriţe de la Hollywood.

În 2012, Halle Berry a avut premiera filmului "Cloud Atlas", în care joacă mai multe roluri, fiind, pe rând, un bărbat coreean în vârstă sau o evreică germană.

În prezent, actriţa este logodită cu Olivier Martinez, după ce a fost căsătorită de două ori, cu jucătorul de baseball David Justice, în perioada 1993 - 1997, şi cu cântăreţul Eric Benet, în perioada 2001 - 2005.

Olivier Martinez a avut o relaţie de lungă durată cu cântăreaţa australiană Kylie Minogue, de care s-a despărţit în anul 2007.

 

Foto: Mediafax / Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod