Reader's Digest lanseaza "Marele Atlas Universal"

20 Octombrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Reader's Digest lanseaza

Reader's Digest lanseaza "Marele Atlas Universal", cel mai cuprinzator atlas publicat vreodata in limba romana. Incepand cu data de 20 octombrie 2008, el poate fi achizitionat prin comanda pe internet, accesand site-ul www.erd.ro. In sectiunea introductiva bogat ilustrata, cu harti tematice si grafice detaliate, cititorul va gasi cele mai importante date despre planeta noastra, de la localizarea ei in spatiul cosmic, la clima, fauna si flora si pana la statistici socio-economice.  

Fiecare continent beneficiaza de o prezentare amanuntita, cu date precum: populatia, suprafata, cea mai mare/cea mai mica tara, cele mai inalte varfuri, cele mai intinse deserturi, locul cel mai umed sau cel mai arid, cele mai lungi fluvii, extremele temperaturilor, sanatatea, bunastarea si educatia populatiei, ocuparea fortei de munca etc.

Atlasul cuprinde, in cele 400 de pagini ale sale, peste 200 de harti fizice noi, realizate folosind cartografia digitala in combinatie cu redarea altitudinilor si adancimilor prin umbre desenate manual.
Prin intermediul acestui atlas cititorii pot face cunostinta cu cele mai diverse culturi, din toate colturile lumii, si pot afla cele mai complete informatii depre evolutiile politice, sociale si economice din ultimii ani.

Pe langa informatiile exhaustive in limba romana, "Marele Atlas Universal" mai ofera cumparatorilor sai si o lupa pentru citit, care permite vizualizarea in detaliu a fiecarei zone de interes din paginile sale. "Marele Atlas Universal" este, asadar, prin prezentarea grafica, prin informatiile la zi si prin detaliile extrem de interesante, o carte care nu trebuie sa lipseasca din biblioteca celor care doresc sa stie cum arata lumea in care traim.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bandean radu pe 16 Dec 2009, 18:49
    adresa

    bandean.radu@gmail.com sau YM bandean_radu

    0
    0

  • bandean radu pe 16 Dec 2009, 18:48
    vand atlas

    vand atlasul pe care il vedeti in poza , nou nout , nefolosit la pretul de 85 lei usor negociabil

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod