Principele Radu de România: “Alexandru Ciucu duce mai departe frumoasa tradiție antebelică!”

Principele Radu de România a lăudat creativitatea designerului Alexandru Ciucu în fața unui public select din Principatul de Monaco.

Principele Radu de România a lăudat creativitatea designerului Alexandru Ciucu în fața unui public select din Principatul de Monaco.

Alteța Sa fost invitatul de onoare al dineului pe care designerul de costume masculine Premium l-a organizat la sediul Maison de L’Amerique Latine de Monaco. În această locație a fost expusă, în ultimele două săptămâni, cea mai nouă colecție Alexandru Ciucu, “L’Homme.Roi 2012”.

La evenimentul de la Monte Carlo au participat membri ai Familiilor Regale europene, reprezentanți ai Corpului Diplomatic, ziariști, oameni de artă și oameni de afaceri, precum și consulul României la Nisa, parohul român ortodox de Nisa și membri ai comunității românești de pe Coasta de Azur.

Principele Radu de România a ținut cu această ocazie un discurs în cadrul căruia a lăudat activitatea lui Alexandru Ciucu, considerându-l pe acesta unul dintre tinerii care duc mai departe frumoasa tradiție antebelică.

“Am acordat cu plăcere și cu încredere Înaltul Patronaj acestui eveniment, care s-a bucurat de succes și a adus prestigiu meșteșugului românesc contemporan.

Alexandru Ciucu este unul dintre tinerii care duc mai departe frumoasa tradiție antebelică și interbelică a meșteșugului și rafinamentului artistic al breslelor din România. Creațiile sale din domeniul croitoriei masculine sunt din ce în ce mai apreciate în țară și, acum, în străinătate”, a declarat Principele Radu.

Evenimentul de la sediul Maison de L’Amerique Latine de Monaco a închis oficial expoziția de costume masculine premium pe care designerul roman a organizat-o începând cu 29 februarie.

Colecția “L’Homme.Roi 2012” a fost prezentată pentru prima dată la București în data de 21 februarie la Hotel Athenee Palace Hilton, iar pe 28 februarie, la Monte Carlo în sala Debussi a celebrului Hotel de Paris.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod