Prince Michael a asistat la moartea tatalui sau

24 Iulie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Prince Michael a asistat la moartea tatalui sau

Medicul lui Michael Jackson l-a obligat pe fiul cel mare al starului sa asiste la incercarea de resuscitare, a declarat ieri familia lui Michael, informeaza thesun.co.uk.

Acestia au adaugat ca scena a fost "oribila si traumatizanta" pentru Prince Michael, in varsta de 12 ani. Se pare ca doctorul Conrad Murray a vrut sa aiba un martor la manevra de resuscitare pe care i-a facut-o lui Michael. Politia a reconstituit fiecare secunda din ultimele 12 ore de viata ale starului, a mai declarat familia acestuia.

Medicul Steven Hoefflin, prieten al familiei Jackson, a declarat ca doctorul Murray i-a cerut lui Prince Michael sa asiste la resuscitarea tatalui sau. Respectatul chirurg estetician, care l-a tratat pe Michael timp de 25 de ani, a mai spus ca baiatul era "traumatizat".

Dr Hoefflin, care a vorbit in numele lui Katherine, mama lui Michael, a declarat ca medicii de la spitalul din Los Angeles sunt de parere ca starul murise cu cel putin doua ore inainte de a fi adus cu ambulanta la spital.

Se pare ca megastarul a suferit un atac de cord dupa ce i s-a administrat un sedativ numit Propofol. Dr Hoefflin a declarat ca martorii care se aflau in acel moment in casa l-au  vazut pe Murray administrandu-i lui Michael sedativul intravenos, in fiecare seara. Prietenul familiei a mai spus: "Daca stii ceva despre acest medicament, care nu ar trebui administrat de nimeni altcineva in afara de un anestezist, in cadrul unei clinici sau spital, ar trebui sa-ti dai seama ca este o nebunie sa faci asta si este foarte periculos".

"Eu cred ca Dr. Murray a adormit in noaptea in care Michael a murit, in timp ce acestuia i se administra intravenos Propofol, printr-o perfuzie. Familia mi-a spus ca Murray s-a asigurat ca Prince Michael intelege ca aceea este o procedura de resuscitare si ca el o efectueaza corect. Membrii familiei cred ca doctorul a vrut intentionat sa-i demonstreze unui membru al familiei ca incearca sa il readuca la viata. Dar eu cred ca Murray stia ca Michael murise deja, motiv pentru care a si efectuat manevra de resuscitare pe pat, in loc sa il aduca pe o suprafata mai tare. A fost oribil si foarte traumatizant pentru Prince Michael".

Sursa foto: sfgate.com

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod