Jennifer Garner este geloasa pe Gwyneth Paltrow, fosta iubita a sotului sau

24 Iulie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Jennifer Garner este geloasa pe Gwyneth Paltrow, fosta iubita a sotului sau

Gwyneth Paltrow este atat de apropiata de fostul sau iubit, Ben Affleck, incat sotiei acestuia, Jennifer Garner, ii este destul de greu sa tolereze relatia ditre cei doi, informeaza femalefirst.co.uk.

Fostul cuplu de la Hollywood s-a despartit dupa un an de relatie, in 1999, fiecare dintre cei doi punand bazele unei familii cu un alt partener.

Actrita este acum casatorita cu solistul trupei Coldplay, cu care are doi copii: Apple, in varsta de cinci ani, si Moses, de trei ani. Affleck si Garner sunt parintii a doua fetite, Violet si Seraphina.

Paltrow a pastrat o relatie atat de apropiata cu Affleck incat i-a trimis o scrisoare de felicitare pentru nasterea fetitei acestuia, in luna ianuarie, ceea ce a enervat-o pe sotia actorului.

O sursa a declarat pentru Fox News: "Ben si Jen au primit o scrisoare de felicitare din partea lui Gwyneth, la putin timp dupa nasterea Seraphinei.
Era foarte draguta, dar cam prea personala. Gwyneth mentiona ca este foarte fericita pentru Ben, ca acesta a reusit in sfarsit sa puna bazele familiei pe care si-o dorea, familie despre care ei au discutat amanuntit in perioada cat au fost impreuna. Nu i-a picat tocmai bine lui Jennifer. Jennifer ii va permite intotdeauna lui Ben sa pastreze relatia de prietenie cu Gwyneth, dar nu este prea incantata de aceasta relatie".

Sursa foto: hollywoodismyhood.com

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maria pe 25 Iul 2009, 17:08
    relatie

    PAI PALTROW A FOST SI CU AFFLECK?DIN CATE STIAM EU IN PERIOADA MENTIONATA A FOST CU PITT,DAR POATE MA INSEL.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod