Prima rochie Twitter: 500 de cristale Swarovski şi 2.000 de led-uri

Cântăreaţa Nicole Scherzinger a strălucit şi la propriu şi la figurat la evenimentul de lansare a unei reţele de telefonie.

Uimitoarea rochie a fost realizată din 8 metri de şifon franţuzesc şi împodobită cu peste 500 de cristale Swarovski şi 2.000 de led-uri, care se aprindeau transmiţând în timp real mesajele postate de fani pe Twitter, relatează cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Creaţia a fost realizată de agenţia de design vestimentar interactiv Cute Circuit, care îi are printre clienţi şi pe cei de la U2 şi pe Katy Perry.

Extrem de entuziasmată de eveniment, vedeta şi-a anunţat fanii de pe Twitter: "Am fost rugată să port prima rochie Twitter din Marea Britanie în această seară la lansarea reţelei EE.

Sunt atât de încântată".



Fosta membră Pussycat Dolls a asigurat şi spectacolul, ea cântâd o serie de hit-uri ale fostei ei formaţii, precum şi noul ei single.

Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Noiembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod