Prezentatoarea TV al cărei soţ a fost ucis, dezamăgită de instanţă: "Azi am trăit un şoc"

Diana Mariş Costea, prezentatoarea TV din Arad al cărei soţ a fost ucis în luna martie, este dezamăgită de modul în care se derulează procesul.
În martie, omul de afaceri Valentin Costea a fost lovit în cap cu o bară de fier, de către un individ, consumator de droguri. Bărbatul de 36 de ani a intrat în comă, iar după câteva zile a încetat din viaţă.

Instanţa a început să judece acest caz, însă modul în care se derulează procesul a dezamăgit-o profund pe Diana Mariş Costea, soţia lui Valentin.

"Azi am trăit un şoc! Tribunalul din Arad nu ştie cum mă cheamă în buletin! Am fost citată în procesul criminalului soţului meu, un proces care a durat probabil mai puţin decât crima în sine! Nu comentez decizia judecătorului, ci sunt profund surprinsă de <<seriozitatea>> cu care a fost instrumentat dosarul soţului meu.
Doar un exemplu: Am fost citată la tribunal sub numele DIANA MARIŞ COSTEA numele consacrat în televiziune, în condiţiile în care numele din actul meu de identitate este COSTEA ŞTEFANIA DIANA! Nu am fost chemată să dau declaraţii în acest proces în care nimeni nu mi-a văzut nici măcar actul de identitate, noroc că mi l-a cerut azi judecătorul..."
, a scris prezentatoarea TV pe pagina sa de Facebook.

"Eu credeam că înscrisurile oficiale sunt acte care implică seriozitate şi rigoare.
Acum nu mai cred acest lucru... S-au dat 13 ani de închisoare pentru o crimă care a şocat o ţară întreagă, fapt care... nu poate decât să mă dezamăgească profund!"
, a mai scris Diana Mariş Costea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod