Meet and Greet Pablo Alboran!

Pablo Alboran isi va cunoaste fanii din Romania in cadrul unui meet and greet organizat inainte de concertul sustinut la Sala Palatului pe 27 mai la invitatia Vreau Bilet. Cum „alboranistii”, fanii cantaretului spaniol in Romania, si-au manifestat deja entuziasmul pentru sosirea acestuia si chiar au organizat un flashmob in parcul Herastrau, Vreau Bilet va oferi posibilitatea catorva dintre acestia sa poata participa la un meet and greet cu Pablo Alboran.

Pe 27 mai, de la ora  18.30, inaintea concertului de la Sala Palatului de la ora 19.00, 15 norocosi vor putea sa vorbeasca personal cu Pablo Alboran, sa-l intrebe tot ceea ce doresc sa afle si sa stea la aceeasi masa cu el. Fanii din Romania s-au pregatit deja pentru evenimentul sosirii lui Alboran in Romania si, dupa flashmobul din parcul Herastrau in cinstea sosirii lui, acum pun la cale noi surprize. Aceasta cu atat mai mult cu cat ziua de nastere a lui Pablo Alboran va fi la numai 4 zile dupa concertul de la Bucuresti.

  „Alboranistii” isi vor primi idolul la aeroport cu paine si sare, dar si cu multe daruri, printre care se vor afla si produse traditionale romanesti. Insa pana atunci, cei care se vor grabi si vor achizitiona biletele meet and greet vor putea sa-i ureze personal La multi ani.

Pablo Alboran a cunoscut succesul inca dinainte de a avea primul concert, de la lansarea sa pe YouTube, iar primele sale spectacole au fost sold-out. A devenit cel mai vandut artist al ultimilor ani in Spania, Portugalia si America Latina, dar cu trecerea timpului cucereste noi si noi teritorii.

Are jumatate de miliard de fani numai pe YouTube, starneste adevarate isterii in momentul cand ajunge in aeroport si pune piciorul intr-o alta tara, iar fanele innebunite se intrec in surprize care mai de care mai spectaculoase.

Biletele pot fi cumparate de pe site-ul www.vreaubilet.ro, de la casa de bilete a Salii Palatului si de la standul Vreaubilet din Unirea Shopping Center. Unul dintre hiturile cu care Pablo Alboran a cucerit fanii de pe toate continentele poate fi ascultat accesand link-ul https://www.youtube.com/watch?v=8EFMojiDY2k

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod