Aida s-a apucat de găţiţ pe la 14-15 ani, de nevoie: părințîi ei lucrau și avea doi frați mai mici cărora trebuia să le facă de mâncare.
A învățat să gătească singură, iar pe parcursul anilor s-a perfecţionat. Îi place să mănânce sănătos, prin urmare găteşte numai cu ingrediente naturale.
Este din Buzău, însă s-a stabilit în Italia. Este mămica a trei copii, cărora le găteşte foarte des şi nu le dă aproape nimic din comerţ. A lucrat ca ospătar, iar “MasterChef” înseamnă pentru ea un pas înainte.
Crede că pasiunea pe care o pune în mâncare o deosebeşte de ceilalţi. ![](http://static.eva.ro/img/db/article/051/658/257584s.jpg?ts=1369771748)
Preparatele ei din finală i-au dat gata pe cei trei Chefi.
Pește cu broccoli, camembert şi piure de fenicul şi şofran
![](http://static.eva.ro/img/db/article/051/658/246910s.png?ts=1369771764)
Muşchi de porc în crustă de migdale şi ierburi provensale proaspete
![](http://static.eva.ro/img/db/article/051/658/249444s.png?ts=1369771778)
Miel cu ceapă caramelizată
![](http://static.eva.ro/img/db/article/051/658/566597s.png?ts=1369771784)
"E cel mai bun peşte pe care l-am mâncat la MasterChef", a lăudat-o Chef Bontea.
"Şi e prima dată când un concurent foloseşte rubarbă", a observat şi Florin Dumitrescu.
“Astea chiar sunt farfurii de finală MasterChef", au concluzionat cei trei juraţi.
Posteaza comentariu