Pink a fost operată la vezica biliară

Cântăreaţa americană, diagnosticată cu calculi la vezica biliară, a fost operată cu succes în urmă cu câteva zile într-o clinică din Los Angeles.

Cântăreaţa americană, diagnosticată cu calculi la vezica biliară, a fost operată cu succes în urmă cu câteva zile într-o clinică din Los Angeles.

Pink a fost internată în acea clinică săptămâna trecută, după ce acuzase dureri puternice în zona stomacului, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax. Ea a primit iniţial diagnosticul de gastroenterită virală şi a postat o fotografie pe Twitter în care putea fi văzută odihnindu-se pe un pat de spital şi cu o sondă intravenoasă conectată la unul dintre braţe.

În prezent, artista a fost externată şi îşi petrece convalescenţa în vila ei din Los Angeles.

Această problemă medicală a împiedicat-o pe cântăreaţă să susţină un recital la o petrecere organizată pentru a susţine campania preşedintelui Barack Obama, miercuri seară.

Din acelaşi motiv, cântăreaţa a sărbătorit prima aniversare a fiicei sale, Willow, în spital.

Fotografia o prezintă pe artistă zâmbind şi sorbind dintr-un pahar cu ajutorul unui pai.



Pe numele său adevărat Alecia Moore, Pink, în vârstă de 32 de ani, cunoscută a fi o militantă pentru drepturile animalelor, a vândut aproximativ 40 de milioane de exemplare ale celor patru albume ale sale şi a fost recompensată cu trei premii Grammy, notează Mediafax.

Recunoscută pentru stilul îndrăzneţ în care se îmbracă şi pentru sound-ul puternic, Pink a lansat primul album la vârsta de 18 ani.

Intitulat "Can't Take Me Home", acesta a fost un material cu influenţe R&B.

Următorul album de studio, "M!ssundaztood", a beneficiat de ceva mai multe influenţe rock şi a fost lansat în 2001, fiind până în prezent cel mai bine vândut material al său. Acesta a cuprins piese precum "Get The Party Started", "Don’t Let Me Get Me", "Just Like A Pill" şi "Family Portrait".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Iunie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod