Peste 850 de scoli alaturi in "Scoli pentru un viitor verde"

de Ileana Voicu Ghinea, 2 Februarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Peste 850 de scoli alaturi in

Pana la data de 1 februarie 2010, peste 850 de echipe verzi s-au inscris in Programul educational si concursul national Scoli pentru un viitor verde®, concurs initiat de organizatia internationala WWF si Editura CD PRESS (prin revistele educationale Pipo, Doxi, Terra Magazin). Cele 850 de echipe verzi reprezinta unitati de invatamant din toate judetele tarii si din toate sectoarele municipiului Bucuresti.

La cererea unui numar mare de cadre didactice, s-a hotarat prelungirea perioadei de inscriere in concurs pana la 15 februarie a.c.

Numarul de scoli care s-au inscris in concurs este impresionant, cu atat mai mult cu cat activitatile impuse de regulament sunt destul de numeroase si complexe.
Noi le dorim mult succes tuturor echipelor care vor concura pentru titlul de cea mai verde scoala/gradinita!`- Luminita Tanasie, Manager de Program WWF Romania
 
Pe site-ul dedicat www.scolipentruunviitorverde.ro vor fi postate activitatile deosebite pe care participantii le realizeaza special pentru concurs. Lunar, dintre activitatile publicate pe site, o parte vor fi selectate pentru publicarea in revistele Pipo, Doxi, Terra Magazin.

Pentru mai multe detalii legate de inscriere sau desfasurarea concursului, accesati www.scolipentruunviitorverde.ro , sectiunea Intrebari, sau urmariti revistele Pipo, Doxi, Terra Magazin.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andra pe 24 Feb 2010, 10:57
    peste 2000

    am citit pe site-ul lor ca s-au inscris peste 2000 de scoli. Nu imi vine sa cred, bravo tuturor celor inscrisi si organizatorilor

    0
    0

  • elena pe 3 Feb 2010, 19:26
    bravo!

    850 de scoli chiar este un numar impresionant pentru un proiect ecologic. Asta inseamna cateva sute de mii de elevi din Romania. Succes fiecarei echipe!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod