Fenomenul Backstreet Boys la MTV IDOL!

de Ileana Voicu Ghinea, 2 Februarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Fenomenul Backstreet Boys la MTV IDOL!

Backstreet Boys, trupa care a sucit mintile a milioane de fete de pe intreg mapamondul in anii '90, vine la MTV Idol miercuri, 3 februarie, la ora 19:00!

Trupa formata din A. J. McLean, Nick Carter, Howie Dorough si Brian Littrell a scos hit dupa hit, fani din toata lumea s-au calcat in picioare la concertele lor, iar premii ca "Best Newcommers", "Best Group" si "Best Group Video" le-au fost acordate baietilor in repetate randuri.

Nici Cartea Recordurilor nu i-a uitat insa pe baietii de la Backstreet Boys, ei fiind trupa cu cele mai multe vanzari de album intr-o singura saptamana si cele mai multe bilete vandute la un concert intr-o zigura zi.
Pe langa toate acestea, se pot lauda cu faptul ca sunt primul grup care, dupa Beatles, a reusit sa atinga 30 de milioane de albume vandute pentru doua dintre discurile lor.

Melodii ca "We've Got It Goin' On", "Quit Playing Games (With My Heart)", and "I Wanna Be With You" au facut istorie si sunt inca pe buzele fanilor. Admiratorii trupei ii pot urmari pe baietii de la Backstreet Boys miercuri, 3 februarie, la ora 19:00 la MTV Idol!

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod