Perechea de aur a Germaniei la patinaj artistic vine la Bucuresti

de Ileana Voicu Ghinea, 2 Februarie 2010
Facebook Twitter gplus Comenteaza
Perechea de aur a Germaniei la patinaj artistic vine la Bucuresti

Cea mai premiata pereche de patinatori din Germania - ALIONA SAVCHENKO si ROBIN SZOLKOWY - va sosi la Bucuresti pe 11 aprilie. Cei doi vor sustine un show remarcabil de patinaj artistic, intitulat "Kings on Ice - Olympic Tour 2010"! Alaturi de campionul european en titre Evgeni Plushenko si vicecampionul european Stephane Lambiel, spectacolul va reuni sub cupola patinoarului Mihai Flamaropol cele mai reprezentative figuri ale patinajului artistic mondial, in acordurile celebrului violonist Edvin Marton.

Proaspat laureati cu medalia de argint la Campionatul European de Patinaj Artistic desfasurat luna trecuta la Tallinn, tinerii ALIONA SAVCHENKO si ROBIN SZOLKOWY vor sosi in Romania, alaturi de alti 14 campioni, pentru show-ul ce va reuni elitele patinajului mondial. Competitia din Estonia i-a readus inca o data in atentia publicului pe cei doi patinatori, perechea obtinand medalia de argint cu un punctaj record de 211.72, cu doar 1.43 de puncte mai putin decat perechea clasata pe locul 1 in cadrul concursului.

Savchenko si Szolkowy au scris istorie in Germania, fiind prima pereche din ultimii 11 ani care a obtinut doua titluri consecutive la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic (in 2008 si 2009), fiind in acelasi timp si primii patinatori ce au obtinut nota 10 in urma jurizarii Uniunii Internationale de Patinaj.
 

Alaturandu-se lui Evgeni Plushenko si lui Stephane Lambiel, ALIONA SAVCHENKO si ROBIN SZOLKOWY se numara printre cei 16 artisti ce vor aduce la Bucuresti pasiunea si rafinamentul patinajului artistic! Proiectul "Kings on Ice- Olympic Tour" este o imbinare intre dansul pe gheata si muzica live, bucurandu-se de prezenta unuia dintre cei mai apreciati violonisti ai momentului, Edvin Marton, care va acompania la celebra sa vioara Stradivarius cateva dintre momentele serii. Show-ul va avea loc pe data de 11 aprilie la patinoarul Mihai Flamaropol din Bucuresti, fiind organizat de catre Amphitrion.


Biletele pentru acest spectacol pot fi achizitionate online pe Myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta la urmatoarele categorii de pret: 120, 180, 250, 350 si 400 RON.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod