Pavel Bartoş, concurent la "Vocea României"

Pavel Bartoş este concurent la "Vocea României", la ultima ediţie a "audiţiilor pe nevăzute", care va fi difuzată marţi, de la ora 20.15, la Pro TV, informează postul TV, citat de Mediafax.

Echipele vor fi completate, astfel încât fiecare antrenor va avea câte 14 elevi.

În următoarea ediţie, cea a "confruntărilor", antrenorii vor stabili duete în cadrul echipelor lor, urmând ca în urma fiecărui duel vocal să fie eliminat câte unul dintre ei. La final, din cei 7 rămaşi în fiecare echipă, doi vor intra la "cântecul decisiv", urmând să rămână câte şase membri.

Ultima ediţie a "audiţiilor pe nevăzute" este plină de surprize. Pe scena de la "Vocea României" va urca însuşi prezentatorul show-ului, Pavel Bartoş.

Telespectatorii vor afla dacă a reuşit sau nu să întoarcă vreun scaun şi ce piesă a ales să cânte, marţi, de la ora 20.15.

În competiţia de marţi seară va concura şi Dalma Kovacs, pe care telespectatorii o cunosc din show-ul "Land of Jokes" de la Pro TV. Dalma a venit cu un susţinător special: un câine golden retreiver, care a însoţit-o chiar şi pe scenă. Tot în ediţia de marţi participă şi Elena Vasile, membra trupei Electric Fance, care a făcut furori la ediţia de anul acesta a selecţiei naţionale Eurovision.

Cea de-a şasea ediţie a "audiţiilor pe nevăzute" se anunţă una plină de emoţii, surprize, tensiune şi nelipsitele discuţii între antrenori.

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod