Paul Walker va apărea în filmul "Furios şi iute 7"

Actorul american, decedat într-un tragic accident de automobil produs pe 30 noiembrie 2013, va apărea în cel de-al şaptelea opus al francizei "Furios şi iute" cu ajutorul programelor de grafică digitală.
Studiourile Universal au anunţat că filmările pentru ce-al de-al şaptelea film din această serie cinematografică vor continua în ciuda morţii lui Paul Walker, unul dintre protagoniştii francizei. Acele scene vor fi realizate fără actor, cu ajutorul a patru dubluri şi a imaginilor digitalizate, informează site-ul lefigaro.fr, citat de agenția Mediafax.

Paul Walker mai avea de filmat aproape jumătate din totalul scenelor sale din acest film. După moartea starului hollywoodian, producătorii au luat decizia de a menţine proiectul şi de a finaliza pelicula potrivit scenariului original. Presa americană vorbea la un moment dat despre înlocuirea actorului decedat cu fratele său, Cody Walker, însă zvonul a fost infirmat.

Producătorii americani au optat în schimb pentru patru dubluri şi pentru imagini generate pe computer.
Specialiştii în această tehnologie se vor baza pe scenele deja turnate, pentru a "împrumuta" dublurilor chipul starului decedat, cu ajutorul graficii digitalizate. Nu este pentru prima oară când o astfel de decizie este luată în istoria cinema-ului. Pentru filmul Gladiator", producătorii au folosit aceleaşi mijloace atunci când actorul Oliver Reed a murit brusc, într-un bar. Chipul actorului defunct a fost lipit pe peliculă în momentul morţii personajului său, Proximo, interpretat de o dublură.

Moartea actorului Paul Walker a dus la o nouă alegere pentru producătorii francizei "Fast & furious". Regizorul James Wan şi scenaristul Chris Morgan au decis că Brian O'Conner - personajul jucat de Paul Walker - nu moare la sfârşitul filmului, ci se pensionează, retrăgându-se din lumea curselor auto.
Această alegere implică rescrierea câtorva scene şi turnarea acestora.

Filmările de la "Furios şi iute 7" au fost întrerupte în decembrie 2013. Ele vor fi reluate la sfârşitul lunii aprilie, în Abu Dhabi, relatează Mediafax. Filmul, al şaptelea din această franciză cu maşini de curse, trebuia să fie lansat iniţial pe 11 iulie 2014, potrivit Universal Pictures.
Filmele din seria "Fast & Furious", cu Paul Walker şi Vin Diesel în rolurile principale, au obţinut încasări totale de peste 2 miliarde de dolari pe plan mondial.

Paul Walker şi prietenul său, Roger Rodas, au murit pe 30 noiembrie 2013, după ce automobilul Porsche GT Carrera în care se aflau a depăşit spaţiul carosabil şi s-a izbit de un stâlp şi de un copac, explodând la câteva secunde după impact.
Automobilul era condus de Roger Rodas, fost pilot de curse şi partener de afaceri al actorului american.

Certificatul de deces al actorului Paul Walker, starul francizei "Furios şi iute", a confirmat faptul că starul american nu a murit doar din cauza traumatismelor violente, ci şi a arsurilor suferite.

Paul Walker şi-a început cariera de tânăr, fiind protagonistul mai multor reclame. În 1986, el a debutat într-un rol în filmul "Monster in the Closet".
Au urmat numeroase roluri în seriale TV, precum "Highway to Heaven", "Throb" şi "Tânăr şi neliniştit". Începând din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri în filme precum "Varsity Blues" (1999), "The Skulls" (2000), "Timeline" (2003), "Flags of Our Fathers" (2006).
Actorul a devenit celebru jucând în franciza "Furios şi iute/ The Fast and The Furious".
Pe 13 decembrie 2013 a fost lansat în Statele Unite ale Americii lungmetrajul "Hours", în care Paul Walker are un rol important. El a mai jucat în drama poliţistă "Zona de pericol/ Brick Mansions", care va avea premiera în România pe 25 aprilie 2014.


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod