Patrizia Paglieri şi-a minţit fiul că i-a murit tatăl

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Octombrie 2014
Într-un interviu acordat revistei OK! Magazine, membra juriului de la "Masterchef" a vorbit despre cele două căsnicii prin care a trecut şi despre băiatul pe care îl creşte singură de când el avea un an.

Patrizia Paglieri a venit în România în 1993. Ea a avut un restaurant la Buftea, apoi a ajuns la emisiunea culinară difuzată de Pro TV, care a făcut-o cunoscută în showbiz-ul autohton.

Publicul cunoaște însă foarte puține lucruri despre viața ei personală, un aspect pe care ea l-a abordat în interviul publicat de Ok! Magazine. Ea a vorbit despre căsniciile sale și despre copilul ei. "Soţii nu i-am avut niciodată lângă mine la serviciu. Am deschis restaurantul în România în 1999, când Francesco avea trei ani şi eu eram divorţată de doi ani.

Mama m-a ajutat mult cu creşterea lui, şi în Italia, dar şi aici, până când tata a venit şi el aici, ca director de cazinou", s-a destăinuit ea.

Francesco, acum în vârstă de 18 ani, i-a moştenit pasiunea pentru gătit, dar acum se concentrează pe examenul de Bacalaureat. El își dorește să intre la Facultatea de Management.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod