Jude Law va deveni tată pentru a cincea oară

Starul va deveni tată pentru a cincea oară, fosta sa iubită, Catherine Harding, urmând să nască în primăvara anului viitor, potrivit unui purtător de cuvânt al actorului.

"Pot confirma că Jude Law şi Catherine Harding aşteaptă un copil împreună în primăvara anului viitor. Deşi nu mai formează un cuplu, amândoi sunt dedicaţi din toată inima să îşi crească împreună copilul", a declarat pentru Us Magazine un purtător de cuvânt al lui Jude Law, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

2004anul în care Jude Law s-a logodit cu Sienna Miller
În ciuda despărţirii şi a problemelor ce ţin de distanţă, Law şi Harding par hotărâţi să îi ofere copilului o viaţă cât se poate de normală.

"Ei consideră că sarcina şi creşterea copilului sunt subiecte ce ţin de viaţa privată, iar, în afara acestei confirmări, nicio altă declaraţie nu va mai fi făcută pe aceste teme"
, a adăugat purtătorul de cuvânt al actorului.

Informaţia vine ca o surpriză, în condiţiile în care Jude Law nu s-a afişat în public cu nicio femeie în ultimii ani.
Cea mai recentă relaţie speculată de presă a fost cu actriţa Ruth Wilson, până în urmă cu mai multe luni, cei doi fiind fotografiaţi adeseori împreună. Wilson a declarat însă de mai multe ori că sunt doar prieteni.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod