Papusa Cleopatra, pe piata din weekend

Facebook Twitter Comenteaza
Papusa Cleopatra, pe piata din weekend

Deja orice copil din Romania stie ca in curand Cleopatra Stratan va lansa o papusa care ii va purta numele. Aceasta lansare va fi marcata  de evenimente identice in cele mai importante hypermarketuri din Romania.

Sesiunile de autografe sustinute de Cleopatra cu ocazia lansarii jucariei vor avea loc astfel: sambata, 19 iulie (ora 13.00, la Carrefour Orhideea) si duminica, 20 iulie (ora 12.00, in Cora Pantelimon si ora 15.00 in Diverta Plaza Romania).
 
Pentru promovarea acestei papusi, Cleopatra Stratan a filmat de curand videoclipul piesei "Noapte buna", al treilea extras pe single de pe albumul de debut "La varsta de 3 ani".

Regizorul care a indeplinit aceasta sarcina deosebit de dificila a fost, desigur, Dragos Buliga, cel caruia ii apartine ideea "valizei rosii" si cel care a regizat si videoclipurile anterioare ale micutei.

Prima parte a videoclipului a fost filmata in Bucuresti, in apropierea studiourilor Atlantis, iar cea de-a doua  parte a fost filmata in Studiourile Buftea. Cleopatra s-a descurcat de minune, ca intotdeauna, mai ales ca si timpul a tinut cu echipa. Iar Cleopatra s-a distrat la filmari cat a putut, iesind mereu in fata tunurilor cu aer care ii agitau parul despletit, in timp ce interpreta piesa.
In videoclip mai apare o fetita, care isi doreste nespus de mult aceasta papusica, si pana la urma visul i se indeplineste.
 
Si lansarea celui de-al doilea album al talentatei fetite este asteptata tot anul acesta, dar in toamna, la sfarsitul lunii septembrie. Albumul se va numi "La varsta de 4 ani" si va contine 12 piese pe gustul fanilor fideli ai Cleopatrei.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod