Dana Nalbaru le va supune la un test greu pe shopaholicele de la J Adore TV

Facebook Twitter Comenteaza
Dana Nalbaru le va supune la un test greu pe shopaholicele de la J Adore TV

Dana Nalbaru este o femeie greu de multumit. Dragos Bucur reuseste, dar celor doua concurente de la J'adore TV nu le-a fost deloc usor. Nu-i plac culorile electrice, nu suporta fibrele sintetice si cand este vorba de imprimeuri, este greu sa anticipezi ce-si doreste!

Invitata Laviniei Vidrean din editia de duminica, 20 iulie, a emisiunii Romantica "J adore TV", Dana Nalbaru le va supus pe cele doua concurente jadorabile la un adevarat test de cunostinte in ale shoppingului. In 15 minute, cele doua shopaholice vor trebui sa gaseasca doua variante de look pentru Dana. Ce va iesit, vom vedea?

Si tot duminica la Romantica, telespectatorii vor afla care sunt elementele unui look a la anii '50 sau cum arata vesta marca Kate Moss. Toate doamnele si domnisoare vor invata secretele fashion-ului pentru defecte.

Telespectatorii o pot urmari pe Lavinia Vidreanu in fiecare duminica, de la orele 13.30, la Romantica TV. J`adore TV este una dintre cele mai noi emisiuni din grila postului de televiziune si se adreseaza tuturor celor pasionati de shopping. Doua concurente trebuie sa treaca prin patru probe in care le sunt testate atat instinctele de cumparatoare profesioniste (simtul preturilor, al chilipirurilor, al investitiilor cu perspectiva), cat si cel de stiliste si fashioniste pricepute.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod