Bandidos in Cetatea Brasovului

Facebook Twitter Comenteaza
Bandidos in Cetatea Brasovului

"Grupul 1 sa fie mai atent la semnalul meu! Grupul doi: a fost foarte bine la probe! Grupul trei: mai multa veselie dragii mei, azi e sarbatoare nu inmormantare! Hai, toata lumea sa fie pregatita! Gata? Motor...Playback... Actiune!"


Si in cateva secunde curtea Cetatii Brasovului devine un furnicar de oameni ce danseaza indracit si se distreaza pe ritmurile melodiei "Atunci cand esti tanar" a baietilor de la Bandidos. In mijlocul multimii agitate, cei cinci baieti din trupa canta si danseaza de mama focului.

Cativa oaspeti ai cetatii privesc nedumeriti, iar personalul ii lamureste: se filmeaza un videoclip.

Asa a inceput ziua de filmare pentru cei cinci "hoti de inimi" de la Bandidos. Filmarile au avut loc intr-o locatie exceptionala – Cetatea Brasovului – pusa la dispozitie de catre conducerea unitatii si un grup mare de prieteni inimosi.

Initial nimeni nu intelegea ideea scenariului: actorul Ovidiu Popa interpreta rolul unui cavaler picat in mijlocul petrecerii direct din veacul sau indepartat, Mihai Scarlat si echipa sa dansau si faceau tot felul de giumbuslucuri, Catalin Ciolan – campion la motocross – ambala motorul si facea ture printre petrecareti, Ciprian Pascal interpreta rolul unui arab, iar doi copii mici lalaiau intr-una refrenul piesei: "lo-lo-lololo..."

"Atunci cand esti tanar" este cel de-al treilea single promovat dupa albumul de debut al baietilor de la Bandidos, "Nu-mi dai scapare".


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod