Cristi, acompaniat de doua rusoaice

Facebook Twitter Comenteaza
Cristi, acompaniat de doua rusoaice

In timp ce Marian si Catalin au profitat de cele cateva ore libere dinaintea concertului, de la Munchen, pentru a vedea un meci de fotbal pe cel mai modern stadion din lume - "Allianz Arena" - colegul lor, Cristi, s-a bucurat de compania a doua dansatoare rusoaice pe care le-a cunoscut in timpul probelor de sunet efectuate in dupa-amiaza zilei respective.

Prietenia s-a legat in momentul in care cei trei haiduci s-au schimbat in garderoba dansatoarelor rusoaice, iar una dintre ele chiar l-a ajutat pe Cristi sa se imbrace, artistul avand dificultati la acest capitol din cauza mainii pe care o avea in ghips. Ea a primit in schimb recunostinta eterna din partea lui Cristi, dar si cel mai nou album semnat "Haiducii", caci frumoasa rusoaica s-a declarat fana a trupei.

"Nimic nu se compara cu a fi rasfatat de o femeie frumoasa. De cand am mana in ghips, am observat ca femeile din jurul meu tind sa ma rasfete si incearca sa-mi creeze o stare de confort. Daca succesul la femei e direct proportional cu gradul de invaliditate, ma duc sa-mi rup si un picior", a declarat amuzat Cristi.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod