Alexandra de la Hora, vanatai in timpul serviciului

Facebook Twitter Comenteaza
Alexandra de la Hora, vanatai in timpul serviciului

Alexandra, mezina trupei Hora, s-a intors de pe litoral mai bronzata, dar si cu niste vanatai de toata frumusetea, artista  accidentandu-se usor in timpul  unei sedintei foto. Cele trei cantarete insotite de echipa RBA Management au plecat zilele trecute spre litoralul Marii Negre, pentru o sedinta foto la malul marii.

Echipa care a insotit fotografii, le-a pregatit machiajul, vestimentatia si coafurile, precum si un strat bogat de ulei de corp intins pe piele pentru a da mai multa stralucire cadrelor. Acesta a fost si ghinionul Alexandrei, care trebuia sa pozeze  intr-o pozitie incomoda in barca.

In momentul in care a schimbat pozitia, mainile unse cu ulei i-au alunecat, artista pierzandu-si echilibrul si fiind la un pas de a plonja in apa. S-a redresat in ultima clipa, astfel ca incidentul s-a soldat doar cu unele vanatai superficiale.

"M-am speriat putin, caci nu ma asteptam sa alunec atat de rau. Oricum stiu sa inot, asa ca singura problema daca as fi cazut in apa ar fi fost refacerea machiajului. In plus, a existat si o parte buna in toata treaba aceasta, caci fotograful a surprins cazatura si se pare ca este una dintre cele mai bune fotografii din sesiunea foto, datorita naturaletii", ne-a declarat cantareata.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod