OSCAR 2014: Un "selfie" realizat de Ellen DeGeneres a blocat Twitter-ul

O fotografie realizată cu telefonul mobil de Ellen DeGeneres la gala Oscar 2014, care include vedete precum Angelina Jolie, Brad Pitt, Meryl Streep şi Julia Roberts, a devenit cel mai popular mesaj publicat pe Twitter, după ce a fost preluat de peste un milion de utilizatori ai reţelei.

Fotografia îi include pe Ellen DeGeneres, Angelina Jolie, Brad Pitt, Meryl Streep, Julia Roberts, Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Lupita Nyong'o, Kevin Spacey, Channing Tatum şi Jared Leto.

În timpul celei de-a 86-a ediţii a galei premiilor Oscar, care a avut loc duminică seară, la Dolby Theatre din Los Angeles, gazda evenimentului, Ellen DeGeneres, le-a cerut mai multor vedete să i se alăture pentru un "selfie", adăugând că îşi doreşte ca această fotografie să devină cel mai preluat (retweet-uit) mesaj pe platforma Twitter, relatează Mediafax.

La puţin timp după ce a publicat fotografia, Twitter s-a confruntat cu dificultăţi de funcţionare, potrivit variety.com.

Fotografia a fost preluată de peste 750.000 de ori în primele 45 de minute. În prima oră de la publicare, fotografia a depăşit mesajul care deţinea recordul anterior, un text publicat de preşedintele american Barack Obama după ce a câştigat alegerile din 2012 şi care a fost preluat de peste 780.000 de ori.



Drama "12 Years a Slave", de Steve McQueen, a primit Oscarul pentru cel mai bun film, în timp ce "Gravity", de Alfonso Cuaron, conduce în topul câştigătorilor, cu şapte trofee, la cea de-a 86-a gală a premiilor acordate de Academia de film americană, care a avut loc la Los Angeles.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod