Fosta gimnastă Corina Ungureanu, implicată într-un accident rutier

Dubla campioană mondială la gimnastică Corina Ungureanu a fost implicată într-un accident rutier produs pe drumul european E85, în apropierea oraşului Focşani, după ce maşina în care se afla a fost lovită de un alt autoturism. Ea a declarat că niciuna dintre persoanele implicate nu a fost grav rănită.
Accidentul s-a petrecut duminică seară, în jurul orei 17.45, când autoturismul Audi A6 în care fosta gimnasta se afla pe bancheta din spate şi care era condus de către fratele său, Cătălin Ungureanu, a fost lovit de un autoturism BMW înmatriculat în Italia, condus de un cetăţean român, relatează agenția Mediafax.

Potrivit martorilor, şoferul maşinii cu număr de Italia a făcut o depăşire imprudentă, iar autoturismul a derapat şi a acroşat alte două autovehicule care veneau din sens opus, între care şi cel în care se afla fosta gimnastă.

"Eram pe bancheta din spate şi am văzut cum o maşina de pe contrasens vine direct spre noi. Impactul a fost teribil şi pot să spun că ne-am trezit pe câmp cu maşina serios avariată. Important este că nimeni dintre persoanele implicate în accident nu a suferit răni grave", a declarat pentru Mediafax fosta gimnastă Corina Ungureanu.

Autoturismul Corinei Ungureanu a fost grav avariat în urma accidentului şi nu avea încheiată asigurarea CASCO, iar pentru recuperarea prejudiciului fosta gimnastă ar putea să se adreseze instanţei.

Corina Ungureanu este dublă campioană cu echipa de gimnastică a României în anii 1997 şi 1999, campioană europeană cu echipa în 1998 şi campioană europeană la sol în 1998. În prezent, ea este antrenor la Ploieşti.


Foto: Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod