Oreste, gata să se apuce de grădinărit

Realizatorul TV nu reușește de șase luni să-și găsească un contract pentru a reveni pe "sticlă", așa că îl bate gândul să se apuce serios de grădinărit, dacă nu primește vreo ofertă.
La o jumătate de an după ce emisiunea sa pe care o realiza a fost scoasă din grila de programe de la Antena 2, Oreste Teodorescu încă mai încearcă să rămână în televiziune. "Deocamdată n-am nimic, aştept să se mai liniştească apele. Sunt într-o vacanţă pe care nu mi-am dorit-o, dar asta e, nu sunt un manipulator. De-asta se pare că nu mi-am găsit nici locul", a declarat Oreste pentru site-ul www.ziarulring.ro.

El recunoaște însă că este din ce în ce mai sceptic că își va găsi locul în presă, așa cum este ea acum: "Eu aş vrea să mă duc undeva unde se face presă adevărată, dar e o utopie pentru că presă adevărată nu prea se mai face nicăieri.
Şi atunci cred că e mai corect să mă apuc să cultiv mai bine roşii şi castraveţi. O bucăţică de pământ găsesc eu să închiriez. Aş face oricum orice doar să nu mă ticăloşesc prea tare."

Oreste a vorbit și despre fostul lui prieten și coleg, Mircea Badea. Întrebat dacă va merge la botezul copilului acestuia, Oreste a dat un răspuns surprinzător. "Dacă mă invită omul, cu mare plăcere. Dar mi-e greu să cred... Eu, unul, nu-i port ranchiună absolut deloc", a spus realizatorul.

"Nu ştiu dacă el îmi poartă ranchiună, e dreptul lui să facă ce vrea.
Eu mă pot doar disocia de prieteni când văd că o iau pe altă cărare decât aceea pe care vreau să merg eu, dar asta nu încurcă relaţia afectivă dintre noi. Din păcate însă, noi nu prea mai avem nimic în comun"
, a explicat Oreste.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Aprilie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod