Carmen Negoita a ars 3000 de calorii de Pasti. A colindat trei ore pe munte pana la Cascada Cailor

Carmen Negoita a petrecut Pastele departe de casa, in Maramures, unde, alaturi de amici buni va participa in aceasta seara la nunta unei prietene apropiate.
Ea a petrecut cateva zile de vis in nordul tarii si a profitat de vremea buna pentru a vizita locuri de vis si a face chiar drumetii montane. Astfel, alaturi de un grup de prieteni a urcat pret de o ora si jumatate pe Muntii Rodnei pentru a ajunge la Cascada Cailor.

“Este cea mai mare cascada din Romania. Provine dintr-un circ glaciar si este de-a dreptul spectaculoasa. A meritat efortul. Am urcat timp de o ora si jumatate. Atat ne-a luat si la coborare. M-am ales cu o febra musculara de toata frumusetea.
Cred ca am consumat peste 2000 de calorii numai pe munte. Plus o mie cat ne-am plimbat prin oras de dimineata pana seara”,
povesteste Carmen Negoita.

Aseara, Carmen a organizat petrecerea burlacitelor pentru prietena ei care se va marita azi. “Am rezervat la un centru spa. Am luat masti de infrumusetare, fructe, baloane, sampanie. A fost distractive!”, marturiseste bloggerita.

Periplul lui Carmen prin tara se va incheia maine cand se va intoarce la Bucuresti pentru noi proiecte de fashion.

“Am colindat jumatate de tara.
Ne-am oprit in Brasov, Sibiu, Targu Mures,  iar la intoarcere vom vizita si Bistrita, Rupea si Sighisoara. Avem o minunatie de tara de care ar trebui fiecare dintre noi sa se mandreasca. Va recomand sa o vizitati, mai ales acum, primavara. Peisajele sunt incredibil de frumoase”
, declara Carmen Negoita.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod