ON AIR MUSIC AWARDS anunta nominalizatii categoriilor cel mai bun hip hop, videoclip si text in limba romana

Joi, 10 aprilie, Star Management a anuntat ultimii nominalizati ai Galei ON AIR MUSIC AWARDS: Marius Moga, Puya, Don Baxter, Grasu XXL, Antonia, Robin and the Backstabbers, Vama, Emmah Toris, Connect-R, Smiley si Byron se numara printre artistii nominalizati la categoriile Cel mai bun Hip hop, Cel mai bun videoclip si Cel mai bun text in limba romana.

Gala ON AIR MUSIC AWARDS va avea loc in 29 aprilie, de la ora 19.00, la Sala Polivalenta. Biletele pentru gala sunt puse in vanzare in retelele Eventim si MyTicket.
ON AIR MUSIC AWARDS isi propune sa premieze si sa aduca in atentia unui public cat mai larg artisti si realizari ale artistilor din diverse genuri muzicale, de la pop la folk, de la clasic la hard rock si heavy metal, de la dance la jazz, proiecte muzicale pentru copii si proiecte de muzica clasica, muzica si muzicieni romani recunoscuti  peste hotare, precum si organizatori de concerte.
Dupa ce marti, 8 aprilie au fost anuntati primii nominalizati ai Galei ON AIR MUSIC AWARDS (http://onairmusicawards.ro/nominalizati/), Star Management, compania care organizeaza evenimentul, a anuntat si ultimele trei categorii de nominalizati:

CATEGORIA - CEL MAI BUN HIP-HOP
Artist
Piesa
Grasu XXL feat AMI
Déjà vu
Shift feat. Marius Moga
Sus pe Toc
Antonia feat. Puya
Hurricane
Maximilian feat Grasu XXL
Zbor cu parapanta
Puya cu Don Baxter
Baga bani

CATEGORIA - CEL MAI BUN VIDEOCLIP
Artist
Piesa
Grasu XXL feat. AMI
Déjà vu
Emmah Toris
Lyrical Sober Dementia
Vama
Perfect fara tine
Antonia feat. Puya
Hurricane
Robin & The Backstabbers
Marele zgomot

CATEGORIA - CEL MAI BUN TEXT
Artist
Piesa
Grasu XXL feat AMI
Déjà vu
Byron
Melancolic
Vama
Perfect fara tine
Smiley
Acasa
Connect-R
Noi ne potrivim

Nominalizatii galei ON AIR MUSIC AWARDS au fost selectati in urma unui proces foarte riguros.
Pentru prima data in show biz-ul autohton, artistii si casele de discuri au avut posibilitatea sa inscrie inregistrari audio si video pentru a fi nominalizate la categoriile ON AIR MUSIC AWARDS. Lista de inregistrari propuse pentru nominalizare, rezultata in urma inscrierilor, a fost  trimisa catre membrii juriului (51 de electori cu expertiza in muzica si diverse domenii conexe show biz-ului) si centralizata de compania de audit Ascentor. Din totalitatea propunerilor primite pentru o categorie, in urma primei runde de votare, au fost alesi nominalizatii, primele 5 propuneri care intrunesc cel mai mare numar de voturi.
Ulterior, din cei 5 nominalizati alesi la fiecare categorie se vor determina castigatorii, adica propunerile care intrunesc cel mai mare numar de voturi din interiorul fiecarei categorii.  

In urma numararii, centralizarii si validarii voturilor, castigatorii vor fi anuntati in seara Galei ON AIR MUSIC AWARDS.

Castigatorul categoriei Premiul de Popularitate va fi votat prin vot public prin SMS conform informatiilor de pe site-ul www.onairmusicawards.ro.
Pentru detalii puteti accesa: http://onairmusicawards.ro/regulament/
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod