Oana Zăvoranu îl atacă dur pe Mircea Badea

Vedeta a scris pe Facebook că în urmă cu mai mulţi ani a avut o relaţie cu realizatorul TV şi că acesta nu vrea să recunoască faptul că a înşelat-o pe Carmen Brumă.

Vedeta a scris pe Facebook că în urmă cu mai mulţi ani a avut o relaţie cu realizatorul TV şi că acesta nu vrea să recunoască faptul că a înşelat-o pe Carmen Brumă.

"Surprinzător, acum puţin timp, am avut parte de o reacţie de "găină speriată" din partea unui "ciumpalac" care CULMEA!!!!!! se dă mare MASCUL, şi care însă nu a fost în stare să îşi asume o chestiune din trecut .... oooops, am uitat că el în perioada aceea avea o "mirifică şi perfectă poveste de dragoste(pfffff) cu o aşa zisă fătucă, care se chinuie din greu şi ne este prezentată până la intoxicare pentru a ne povesti ce perfectă e, ce mirific şi unic arată, şi mai ales cât de "mult" se iubesc ei de 12 ani.

Mergând mai departe am priceput că dacă "topmodela" "wanna be" ar fi aflat că în timp ce ea ştia că ei se "iubesc de crapă" el calcă strâmb (eu eram liberă la acea vreme, sâc!!!:)).... probabil că dormea pe balcon la mamaie cu posterele alea cu Sabrina şi femei dezbrăcate deasupra pătuţului de rogojinuţă (...) Că tot cu "mamaie" stă şi acum, nu ştiu sigur dacă tot posterele din Hustler le are pe perete", a scris Oana Zăvoranu.

Fosta soţie a lui Pepe nu s-a oprit aici: "Aşa că s-a gândit ciumpalacul că cel mai indicat ar fi să nege orice implicare cu mine, pentru că, nu-i aşa ,o "duduiţă ca mine "neapărută prin presă sau tv" ar găsi un moment prielnic să spună că a avut o "poveste de dragoste "cu el, acest, Alain Delon în mizerie (...) şi să vedem saltimbancul mahalagiu şi isteric al ţării pe unde scoate cămaşa şi cum îi explică "superbei", cum e cu relaţiile astea extra relatţile de bază (cica!!!!)....
hai că abia aştept mirciulică duru-duru (să nu fiţi răi să vă gândiţi la rima de la final:)) cât de "dur" şi de "rău" vei fi tu acum, când chiar ai fost mârlan şi mincinos.... te aştept cu răspunsul tău de muiere nef***tă cât de repede poţi tu."


Actualul iubit al Oanei, Răzvan Dumitrescu, a dezvăluit într-o emisiune TV, în premieră, că Oana Zăvoranu şi Mircea Badea au fost iubiţi în urmă cu aproximativ 12 ani, notează ziarul Click!.

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Septembrie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Badea rules pe 3 Sep 2012, 15:29
    esti praf

    Draga mea Oana ,esti de-a dreptul penibila, nu ai mai fost la fel de ridicola in toata existenta ta de pana acum.Nu inteleg ce obiectiv vrei sa atingi cu aceasta mizerie dar sper ca Mircea te va pune la punct.

    4
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod