Oana Zăvoranu îl atacă din nou pe Pepe

Vedeta a postat pe reţeaua de socializare un mesaj dur, adresat fostului ei soţ.

Vedeta a postat pe Facebook un mesaj dur, adresat fostului ei soţ.

Pepe va prezenta o emisiune la Prima TV, iar pe colega lui o chemă Oana. Nu este vorba însă de Zăvo, ci de Oana Paraschiv, DJ-iţă la Kiss Fm. Când a văzut toate astea, Zăvo nu s-a putut abţine să nu-l atace pe artist, relatează ziarul Click!.

Ultima ei postare pe rețeaua de socializare este elocventă pentru starea ei de spirit:

"Este jenant şi în acelaşi timp incredibil cum se agaţă ca o iederă pe mine un individ care se <<vaită>> de peste un an de cât de <<fericit şi bine e el fără mine>>.

Şi parcă e lipit săracul cu Super Glue. Abia acum vreo oră am înţeles şi eu de ce toată lumea mă intreba despre <<marea ştire>>, era o chestiune <<extraordinară, mirifică>>, iar voi toţi eraţi aşa de <<fraieri>> încât mai, mai că şi credeaţi toate bazaconiile expirate. Ce remarc însă este cât de <<neinteresantă, neimportant şi ingrată>> sunt eu de fapt şi ce <<fericit şi împlinit>> este el. Că până şi pentru o amărâtă de emisiune pe care o are sau nu (sunt teribil de curioasa, cred că nu închid ochii în noaptea asta) se foloseşte de numele meu, ţine <<cică>> publicul în suspans....Doamne ce face disperarea, grandomania, falsa modestie şi miloaga din oameni....
Mă rog să se roage pentru sănătatea mea, ca aşa mai <<mănâncă şi el o pâine la gura lui>>...hai că mă amuză sincer ce a ajuns"
, a scris Oana Zăvoranu pe Facebook.

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 August 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • clantza pe 15 Nov 2012, 21:56
    pt zavoranca

    Bai zavoranco nu ai altceva mai bun de facut?te spargi in figuri peste tot! te-ai facut de kk pe la toate posturilel tv ,tu si mata ta!! mai stati naibii in banca voastra,iar mamica ta sa-si revizuiasca modul de adresare!

    0
    0

  • mandita pe 19 Sep 2012, 15:18
    Vezi-ti de treaba ta tino!!!

    Disperata esti tu tino, Ce ai cu ea?? Este o femeie frumoasa,inteligenta,care a gresit si a platiti cu virf si indesat facind-o cintafletul ala de ris in fata intregii lumii de parca ea era singura care si-a inselat barbatul. Au divortat, nu a vrut sa o ierte, si dupa tot circul pe care l-a facut nu cred sa o fi iubit vreodata. Sa o lase in pace, sa nu mai vorbeasca despre ea daca tot s-a insurat si a facut si un copil

    0
    0

  • tina pe 29 Aug 2012, 00:27
    ....

    Disperata mai esti,fato!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod