Oana Zăvoranu, convocată la DNA

Vedeta a fost audiată joi ca martor în dosarul procurorului Max Bălăşescu, de la Parchetul Tribunalului Ilfov, arestat pentru că ar fi pretins bani de la cunoştinţe ale vrăjitoarelor Vanessa şi Melisa, care au înşelat-o pe vedetă.
Vedeta a fost audiată joi ca martor în dosarul procurorului Max Bălăşescu, de la Parchetul Tribunalului Ilfov, arestat pentru că ar fi pretins bani de la cunoştinţe ale vrăjitoarelor Vanessa şi Melisa, care au înşelat-o pe vedetă.

Procurorul Maximilian Bălăşescu a fost reţinut pentru că ar fi cerut 300.000 de euro de la un denunţător, pentru a-l cerceta pe acesta într-un dosar disjuns în care ulterior urma să adopte o soluţie de scoatere de sub urmărire penală, anunţă agenţia Mediafax.

Potrivit acţiunii penale deschisă de procurorii DNA, în ianuarie 2012, Maximilian Bălăşescu, în calitatea sa de procuror, a pretins de la un denunţător, prin intermediari, suma de 300.000 euro, în două tranşe.
În schimbul banilor, el urma să dispună ridicarea măsurărilor asiguratorii luate faţă de denunţător, într-un dosar în care acesta era cercetat, alături de alte persoane, pentru complicitate la infracţiunea de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave. Procurorul urma să dispună disjungerea cauzei şi formarea unui dosar separat în care ulterior să adopte o soluţie de scoatere de sub urmărire penală.

Bălăşescu a fost prins în flagrant delict, în timp ce primea de la denunţător, prin intermediar, suma de 90.000 lei şi 80.000 euro. Procurorul ar fi negociat în toaleta Parchetului Ilfov banii pe care urma să îi primească, discuţia dintre el şi negociator fiind surprinsă de procurori într-o înregistrare ambientală care se leagă şi cu o serie de SMS-uri dintre el şi finul său Cristian Ene, potrivit unor surse judiciare, relatează Mediafax.

Instanţa Curţii de Apel Bucureşti a decis, în 1 februarie, arestarea preventivă pentru 29 de zile a procurorului Maximilian Bălăşescu.

În 21 decembrie 2011, Curtea de Apel Bucureşti a decis arestarea vrăjitoarelor Roxana Lider, cunoscută drept Vanessa, şi Rada Mincă, cunoscută drept Melisa, precum şi a lui Ion Constantin şi Sava Craiff Buzea, pentru înşelăciune şi şantaj, respectiv complicitate la aceste două infracţiuni.
Vrăjitoarele au fost arestate în urma sesizării Oanei Zăvoranu, care a reclamat la Poliţie că a fost înşelată de cele două. Poliţiştii, sub supravegherea procurorului Bălăşescu, au făcut cercetări în cazul vedetei.

Vrăjitoarele Roxana Lider şi Rada Mincă au convins-o pe Oana Zăvoranu că autoturismul şi aurul pretinse vor fi arse pentru reuşita ritualurilor, spunându-i că bunurile sunt "de la diavol", scriu judecătorii Curţii de Apel Bucureşti în motivarea deciziei de arestare preventivă.

Curtea de Apel Bucureşti arată în motivarea deciziei de arestare a vrăjitoarelor că, în realitate, autoturismul a fost vândut succesiv de cele două vrăjitoare către persoane din anturajul lor.
La fel s-a întâmplat şi cu aurul cumpărat de Zăvoranu pentru a fi topit în cadrul ritualurilor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod