Oana Zăvoranu a ieşit din spital

Vedeta a fost dusă de urgenţă cu o ambulanţă la Spitalul Floreasca, după ce a leşinat în casă. Ea nu a necesitat internare şi după amiază a părăsit unitatea medicală.

Vedeta a fost dusă de urgenţă cu o ambulanţă la Spitalul Floreasca, după ce a leşinat în casă. Ea nu a necesitat internare şi la amiază a părăsit unitatea medicală.

Oana Zăvoranu a fost dusă de urgenţă, joi dimineaţă, la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce şi-a pierdut cunoştinţa în locuinţa sa. Potrivit unor surse din anturajul vedetei, starea sa ar fi fost provocată de excesul de pastile de dormit.

Mama vedetei a negat însă această variantă. "A fost vorba despre o cădere de calciu", a subliniat Mărioara Zăvoranu.

"O ţin câteva ore în spital să-i facă nişte calciu şi vitamine. E foarte slăbită", a spus Marioara Zăvoranu, potrivit RTV.  

După câteva ore în care a fost supravegheată de medici, Oana a fost trimisă acasă. Vedeta a fost luată de la spital chiar de către iubitul său, care a venit cu maşina ei. La plecare, încercând să se ferească de ochii presei, Răzvan Dumitrescu i-a lovit maşina, astfel că oglinda de pe partea stângă a automobilului, un Porsche Cayene va trebui să fie schimbată.

Oana Zăvoranu a plecat pe ieşirea principală a spitalului şi a purtat o glugă pe cap pentru a nu fi recunoscută.


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Aprilie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod