Oana Zăvoranu a făcut testul poligraf

După ce a fost internată în spital, timp de mai multe zile, în urma unei tentative de sinucidere, vedeta a făcut miercuri, la emisiunea "Acces Direct", un test cu detectorul de minciuni.

Ea a dorit să demonstreze astfel că nu a mințit când a declarat că a înghițit pastile pentru a a-și pune capăt vieții.

Oana a fost întrebată de specialistul care conducea toată operaţiunea dacă a încercat să se sinucidă.
Vedeta a spus "Da", iar poligraful a confirmat spusele sale.

Testul a mai demonstrat că Oana Zăvoranu a spus adevărul şi atunci când ea a afirmat că Pepe a fost marea sa iubire şi că a încercat să se sinucidă şi din cauza lui.

 

Foto: Mediafax

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Di ANNA dOLCE pe 21 Ian 2013, 06:35
    Oanii!!

    Buna ma numesc Anna si o ador pe Oana e unica persoana ce imi este foarte draga ...o ador ca femeie ...ca caracter..si c putere...e foarte greu sa incerci sa traiesti cand dragostea te distruge sau poate te-a distrus deja..nimeni nu este capabil sa judece sau sa iubeasca sincer si coresct...pt ca lumea de astazii...cand se ajunge domn uita de unde a plecat...va multumesc frumos...miiiiii de salutarii si ganduri pozitive oaneii!! Viatza e CIUDATA!

    0
    0

  • pt dny pe 29 Dec 2012, 09:03
    prosti

    prostu' dracului, arunca-te tu in fata masinii ca sa scapam de prosti ca tine, nu iei in serios nimic, ea chiar a vrut sa se sinucida!!!

    0
    1

  • Ion Creanga pe 22 Dec 2012, 16:49
    Oana Zavoranu

    Sa incerci sa te sinucizi in asa un mod inseamna ca stii bine ca nu mori si sa faci putin show la tv, sa fii peste tot sa dai interviuri...daca doreai intr-adevar sa "crapi" aveai mai multe optiuni foarte FAVORABILE pentru tine. Daca mai doresti sa faci astfel de chestii intra pe google si te ajut ei sa "crapi" mai rapid si fara durere. Craciun Fericit.

    2
    1

  • Ana pe 22 Dec 2012, 02:56
    Oana Zavoranu

    Nu inteleg de ce nimeni nu o place pe Oana mie mi se pare ok ca a spus asta este sincera , cu totii avem probleme in dragoste, in viata , faptul ca este o persoana sufletista se vede de la distanta foarte bine ca a scapat cu viata.Viata trebuie sa mearga inainte si fara Pepe ca doar nu este singurul barbat din univers mai ales ca are langa ea un baiat care o iubeste si o apreciaza .Imi place mai mult la personalitatea ei ca nu se lasa calcata in picioare de altii!

    1
    3

  • dny pe 21 Dec 2012, 17:23
    Oana Zăvoranu

    mai incearca odata poate reusesti . ia mai multe pastile, arunca-te de pe bloc, sau in fata unei masini.. :P

    2
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod