Oana Roman și-a împlinit visul: nuntă ca în povești la Palatul Ştirbey

Oana Roman și Marius Elisei au trecut peste toate greutățile și au avut o nuntă reușită

 

Ceremoniile religioase s-au desfăşurat în biserica din incinta Palatului Ştirbey, iar petrecerea într-o sală de lux. Meniul a cuprins numeroase specialităţi, iar tortul a fost decorat cu flori naturale, scrie ziarul citat.

400de invitați au participat la nunta Oanei Roman
Invitaţii au fost serviți cu cremă de brânză de capră cu fulgi de migdale pe felie de kiwi, somon afumat cu lămâie şi hrean, frigărui Caprese, gelatină de curcan şi legume, bărcuţe de andive cu pui, salam Milano cu ricotta, bruschette de Anchois şi parmesan, terină de legume, somon la grătar cu sos de lămâie şi capere, servit cu legume juliene, sorbet de lămâie, pulpă de raţă servită alături de orez sălbatic cu stafide şi dulceaţă de ardei iute şi berbecuţ la proţap.
Băuturile au fost şi ele dintre cele mai diverse şi rafinate, astfel încât să completeze meniul sofisticat.

Surpriza zilei de ieri a fost şi întâlnirea dintre Mioara Roman, mama miresei, şi fostul ei soţ, Petre Roman, care a sosit la braţ cu actuala soţie, Silvia Chifiriuc. După terminarea slujbei de cununie, tatăl miresei a spus emoţionat: "Fetiţa fost foarte cuminte la botez. Nu ştiu care dintre evenimente, botezul sau nunta, fost mai impresionant".


Foto: wowbiz.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod